biliyorum biliyorumda onu demiyorumKG'yi ne ara izliyorsun ki? Hani tv benim gerçekten kapalıysa ben pt1'ime aldim KG'yi...Hani harbiden denize düşen yılana sarilir misali Kayp şehir izlecene...
şu anda tv yi kendi haline bıraktım forum daha neşeli
biliyorum biliyorumda onu demiyorumKG'yi ne ara izliyorsun ki? Hani tv benim gerçekten kapalıysa ben pt1'ime aldim KG'yi...Hani harbiden denize düşen yılana sarilir misali Kayp şehir izlecene...
dilanın fragmanını gördüm dizi merkeze taşınmış ve kıskançlıkla diziyi yürütecekler ne ka da or jinal ne ka da futirist)))
leyla güzel dir....leyla leyla bakması bile yeter..ayrıca leyla hatcesinin halefi hatceden geliyo güzelliği.....dün leyla leyla dedin merak edip bugün baktım leylaya ortalamanın bile altında bir güzelliği var oyunculuk desen eksilerde bumuydu bahsettiğn kız)
CMYLMZ olmadiğim ortaya cıktı 😱
dilanın yönetmeninide postalamaışlar...yakında oyunculara gelir sıra....en son kovacak adam bulamazlar kendi kendilerini kovarlar....dilanın fragmanını gördüm dizi merkeze taşınmış ve kıskançlıkla diziyi yürütecekler ne ka da or jinal ne ka da futirist)))
sen balkan göçmenimisin....yorumunu balkan aksanına benzettimde....cmylmz olmasan da bir fıkrasına gülünmeyen adam edersin
- - - Ekleme - - -
takas hala yok ne ka güzel ne ka güzel yanlış hesap bağdat tan döner demişşler
Kayıp Şehir 7 dakika reklamdı.
Bir dahaki reklamı da dizinin sonunda verirler tamamdır.
Kayıp Şehir TT oldu.
dila hanım reytingleri sürekli yükseliyor yalan dünya gitmesiyle ab grubunda iyice ucacak
sen balkan göçmenimisin....yorumunu balkan aksanına benzettimde....
vadi özetinin özetinin reklamıydı....tavşanın suyunun suyunun suyu gibi bişey....Vadi en başta 12 dakikalık reklam mı aldı ? Öyle bir havası var reytinglerin. Öyle ise alay edeceğim de.
cmylmz olmasan da bir fıkrasına gülünmeyen adam edersin
vadi özetinin özetinin reklamıydı....tavşanın suyunun suyunun suyu gibi bişey....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?