29 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

offf... polat-leyla sahnesi geldi....bu sahnede kendimi titanicde rose ye kavuşmuş jack gibi hissediyorum mademki bu akşam fforumda açılım var....buda benim ab tipi yorumum olsun...

offf... polat-leyla sahnesi geldi....bu sahnede kendimi titanicde rose ye kavuşmuş jack gibi hissediyorum mademki bu akşam fforumda açılım var....buda benim ab tipi yorumum olsun...

dün leyla leyla dedin merak edip bugün baktım leylaya ortalamanın bile altında bir güzelliği var oyunculuk desen eksilerde bumuydu bahsettiğn kız
)

bu yorumu gören titanıc yapımcılarının açtığpı dava sonucu hızlı gonzales müebbet hapse çarptırıldı

Kayıp Şehir'in 4'ü aşamayacağıı söylemiştim, yarın 3'lü bir şey alır...

kemal sunal kanal 7 de döktürüyor....ölüm yeter dedikleri bu olsa gerek...

bende tv bu var unuttunmu onu her daim izlerim sıkıntı yok
)

biliyorum biliyorumda onu demiyorum ...KG'yi ne ara izliyorsun ki? Hani tv benim gerçekten kapalıysa ben pt1'ime aldim KG'yi...Hani harbiden denize düşen yılana sarilir misali Kayp şehir izlecene...

dilanın fragmanını gördüm dizi merkeze taşınmış ve kıskançlıkla diziyi yürütecekler ne ka da or jinal ne ka da futirist
)))