29 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

okadar keklik meklik kızartmış yinede cıpcılız....olmaz birşeyler yedirin o kıza üşütür müşütür hasta olur mazallah....bu arada vadi reklam...anlıklar biraz az çıkarsa polata yüklenmeyin....

ben tombullardan nefret ederim şu an tam formunda
)

aynı sıklıkla yapılmadı ki umutsuzun reklamı. adam nerden bilsin perşembe 2. saate aldıklarını . kayıp şehir izleyenler reklamı görünce algıda seçicilik yapar tv ye takılır diger dizi izleyenler takılmaz.. ortada 0.7 lik artış var biz ne konuşuyoruz yahuu. iki hafta önce kayıp şehir daha fazla reyting aldı.

Umutsuz Ev Kadinlari da basarili gidiyor saatine göre

bu kezde starcılar üstüme gelemey başladı..
)) emreciğim arkasokaların birinci olacagını sadece söylemedim daha iyi sonuç alacagını da söyledim bi kezde mesajı tam oku yahuu
)))

burda olmayanlara laf atmıyalım please
)

söz hakkı doğar
)

onun en büyük destekçisi burada bakınız
estere o kendini savunmasa destere onu savunur yalan mı aaa dostlar

- - - Ekleme - - -

)) emreciğim arkasokaların birinci olacagını sadece söylemedim daha iyi sonuç alacagını da söyledim bi kezde mesajı tam oku yahuu
)))

aynı kapıya çıkıyor arka sokakalrın komple cuma daha iyi olacağı açık

star sbt ten çıktı mı?????

bu arada türk reklamcılığı tarihi yine tarihi bir araklamacılık yapmış....gangham styleyi turkcell kendine uyarlamış daha doğrusu araklamış....türklerin son uyarlaması turrkcell style..

o haluk varken vardı
bu sefer yanlış alarm

haluklar bitmez

- - - Ekleme - - -

)))

aga sunu sölemelisin dila iyice yükselir ab zirve sansi var yalan dünya yoklugu en çok dila hanıma yaricak arka sokaklar huzuru düsürür dila hanım çiçek gibi aralarından fide verir