Polat Şaşmaz
Favori Üye
Off güzel lafAllah beterinden saklasın beterin beteri var)
Off güzel lafAllah beterinden saklasın beterin beteri var)
okadar keklik meklik kızartmış yinede cıpcılız....olmaz birşeyler yedirin o kıza üşütür müşütür hasta olur mazallah....bu arada vadi reklam...anlıklar biraz az çıkarsa polata yüklenmeyin....
@beyazsoy Bu ne pehriz bu ne lahana turşusu, kendin söylüyorsun Kayıp Şehirin reklamı sürekli yapıldı. UEK izleyenler de gördü işte daha ne? Neyse, sen yorumundan vazgeçmeyecekain anlaşılan.
Senin dediğine göre, Bu akşam 8 reytinglik bir kitlenin kahve içeceği tutmuş, Kayıp Şehir o yüzden yükselmiş. Kahveyle de Kayıp şehir ne güzel gider ama. Gelecek hafta kahve içmezlerse ilk 100'e girmez kesin Kayıp Şehir
Allah beterinden saklasın beterin beteri var)
gözlerime kulaklarıma inanamıyorum ooooooooo vay canına hürremler aşkına ...sbt aynı sbt değişen bişi yok be gülüm
Off güzel laf
o zaten olağan şey..Çok beklersiniz bugün de yarın da Atv 1.
senden beteri primavera işte daha da beteri yaratılmadı
gözlerime kulaklarıma inanamıyorum ooooooooo vay canına hürremler aşkına ...
burda olmayanlara laf atmıyalım please)
söz hakkı doğar)
bu kezde starcılar üstüme gelemey başladı..)) emreciğim arkasokaların birinci olacagını sadece söylemedim daha iyi sonuç alacagını da söyledim bi kezde mesajı tam oku yahuu)))
bu arada türk reklamcılığı tarihi yine tarihi bir araklamacılık yapmış....gangham styleyi turkcell kendine uyarlamış daha doğrusu araklamış....türklerin son uyarlaması turrkcell style..
halukmusun sen
o haluk varken vardıbu sefer yanlış alarm
bu kezde starcılar üstüme gelemey başladı..)) emreciğim arkasokaların birinci olacagını sadece söylemedim daha iyi sonuç alacagını da söyledim bi kezde mesajı tam oku yahuu)))
ilk defa bir yoruma komedi efekti koymamışın...bu tarihi anı ölümbu mesaj ban nedeni hürrem güzelliği tektir hürremler olamaz n:ban::ban::ban:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?