Total Kiraz Mevsimi, ab Medcezir zirveyi hak eden yapımlardı bayrama denk geldiler diyelim. Bu hafta Medcezir zirveyi alacaktır, Kiraz Mevsimi'de ilk 3'e girer .
KARAGÜL haftaya zirveyi bırakmayacaktır : ))ikinci yazdığından emin ol zaten yükselecekhaftaya da inşallah vadi birinci olur karagülde bizden sonra 2. olabilir benim için problem değil
aga çok doğru bir tespit , bu arada seni vadi konusunada bekliyom ne zamandır uğramıyon
Dizileri tek tek iyi analiz etmişsin.Yorumunun hepsine tek tek katılıyorumKaragül'e kocaman bir tebrik yollayalım. Bayramdan sonra daha iyi bölümler gelecek bence ve dahada artar umrım.
Kurtlar Vadisi tüm gruplarda 2. sırada yer almış. Ama sabit kalacağını düşünmüyorum bu sıranın. Yine ilk 3 dışı kalcaktır yakında.
Karadayı bayramdan etkilenen kiraz Mevsimi ve Medcezir'den fırsat bularak Ab'de zirvede yer almış. Bayram etsinler biraz.
Küçük Ağa fiyasko fiyasko fiyosko.Geçen sezonun yarısı galiba bu sezon ki reytingler.
Kiraz Mevsimi bayramdan çok etkilenmiş. Total dışında diğer gruplarda yok.
KocamıN Ailesi tüm gruplarda ilk 10'da yer alarak büyük başarı elde etmiş.Ab'miz giden başrole rağmen artar umarım.
Reaksiyon yeni sezonun en iyisi haberi boşa değilmiş. Yeni başlayanlardan listeye girebilen tek dizi. Helal olsun.
Tablo içinde emeğine sağlık @mrt-06 .Sen geldin biz torun olduk yine.
o bırakmayacak zaten inşaşallah vadi elinden alıcak 😀KARAGÜL haftaya zirveyi bırakmayacaktır : ))
Haftalıklarda Totalde alamayacak .Ab de bir ihtimal diyeceğim de ab grubunda perşembe neredeyse yazlık dizi Kocamın Ailesi'ne geçilecek KVP izleyicileri Dua etsin de başrol çıktıo bırakmayacak zaten inşaşallah vadi elinden alıcak 😀
ee biz napalım bizde başrol bile kalmadı sen neden bahsediyonHaftalıklarda Totalde alamayacak .Ab de bir ihtimal diyeceğim de ab grubunda perşembe neredeyse yazlık dizi Kocamın Ailesi'ne geçilecek KVP izleyicileri Dua etsin de başrol çıktı@sokak sanati Bu arada @mrt-06 eline sağlık
Bakalım.Başrolleriniz kalmadı ama K.Ailesi yazlık dizi KVP diziniz efsaneydi ya 😀 Herkesin dediği gibi dizi artık kabak tadı vermeye başladıee biz napalım bizde başrol bile kalmadı sen neden bahsediyoncuma yine burada konuşurken benim söylediklerimin çıkmasını istiyorum artık bakıcaz , ben bu şekilde olmasını umuyorum
sen şimdi ne diyon ben onu anlamadım izin verde bir vadi izleyicisi olarak bu yorumu ben yapayım öyle kabak tadı verdi falan bunlar hep vadiyi kıskananların söyledikleri kelamlardır biz alışığız böyle şeylereBakalım.Başrolleriniz kalmadı ama K.Ailesi yazlık dizi KVP diziniz efsaneydi ya 😀 Herkesin dediği gibi dizi artık kabak tadı vermeye başladı
Ve KARAGÜL de de Özcan Deniz çıktı ama zirvede kalmaya devam edecektir@denizz19
sakinsen şimdi ne diyon ben onu anlamadım izin verde bir vadi izleyicisi olarak bu yorumu ben yapayım öyle kabak tadı verdi falan bunlar hep vadiyi kıskananların söyledikleri kelamlardır biz alışığız böyle şeylere, vadi yıllanmış şarap gibi her sene farklı bir tat geliyor diziye , @takas aga öyle değil mi 🙂
Yıllanmış kelamını da doğru söyledinsakinO lafı vadi izleyicileri söylüyor
hangi vadi izleyicileri söylüyor onlara pek ciddiye alma çünkü hepsi perşembe günleri ağzını açıp vadiyi izliyorlar 🙂 bizim genel sohbet konusuna bir gel istersen fikir edinirsin belki 🙂sakinO lafı vadi izleyicileri söylüyor
Bilemem orasınıhangi vadi izleyicileri söylüyor onlara pek ciddiye alma çünkü hepsi perşembe günleri ağzını açıp vadiyi izliyorlar 🙂 bizim genel sohbet konusuna bir gel istersen fikir edinirsin belki 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?