29 Eylül - 5 Ekim 2014 Haftanın En Çok İzlenen 10 Dizisi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,765
Puanı
1,061

Geçen haftanın en çok izlenen 10 dizisi belli oldu!

TOTAL'de ve ABC1'de Avşar Film imzalı Karagül zirvenin sahibi oldu, oranlarını geçtiğimiz hafta 10 reytinge çıkaran dizi düşüş yaşasada yine zirveyi bırakmadı.

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu TOTAL'de 2. sırada yer aldı geçtiğimiz hafta ABC1'de zirvede yer alan Vadi bu hafta 2.lik koltuğuna oturdu.

Hemen ardından TOTAL'de yine bir Kanal D dizisi var. Küçük Ağa oranlarını geçen sezona göre düşürsede durumu hala çok iyi.

3. sezonuyla ATV'de ekranlara gelen Karadayı TOTAL'de 4. sırada, AB'de ise zirvede yer alarak başarısını sürdürdü. ABC1'de 3. sırada olan dizi ATV'nin bu sezon en çok izlenen dizisi konumunda.

Ay Yapım imzalı Medcezir 3 haftadır düşüşünü sürdürüyor TOTAL'de 8. sırada, AB ve ABC1'de 5. sırada yer alan dizi geçen sezon oranlarından uzakta.

İşte FavoriForumum için hazırlanan 3 kategorinin en çok izlenen 10 yapımı;

TOTAL
SıraDizilerKanallarRatingShare
1.KaragülFox TV9.4927.54
2.Kurtlar Vadisi PusuKanal D8.8023.37
3.Küçük AğaKanal D8.2321.48
4.KaradayıATV6.8217.98
5.Güzel KöylüStar TV6.3517.29
6.Kiraz MevsimiFox TV6.2420.25
7.Ulan İstanbulKanal D5.6314.65
8.MedcezirStar TV5.4415.72
9.ReaksiyonStar TV4.6212.28
10.Kocamın AilesiFox TV4.5112.43
A/B

1.KaradayıATV7.0718.56
2.Kurtlar Vadisi PusuKanal D6.7918.80
3.ReaksiyonStar TV6.4617.00
4.KaragülFox TV6.2120.98
5.MedcezirStar TV6.1220.63
6.Küçük AğaKanal D6.1116.29
7.Ulan İstanbulKanal D5.9915.50
8.Kocamın AilesiFox TV5.6116.73
9.Güzel KöylüStar TV5.5115.34
10.Kara Para AşkATV4.6813.00
ABC1
1.KaragülFox TV8.4624.82
2.Kurtlar Vadisi PusuKanal D8.2021.96
3.KaradayıATV8.1720.24
4.Küçük AğaKanal D6.9517.09
5.MedcezirStar TV6.0317.73
6.Ulan İstanbulKanal D5.9614.50
7.ReaksiyonStar TV5.8214.32
8.Güzel KöylüStar TV5.6914.98
9.Kocamın AilesiFox TV5.2115.33
10.Kara Para AşkATV5.1613.56

efsane her zaman ki gibi zirvede, bu hafta kurtlar vadisi birincilik koltuğuna oturacaktır

Vadi çok iyi gitmiş bu hafta total bizimdir gözüyle bakıyorum

Reaksiyon ab de çok iyi gitmiş tebrikler

Arka sokaklar liste de yok maalesef

Maçla karşılaşmamıza rağmen 3 grupta da zirveyi küçük farklarla kaçırmışız

bu sezon 10 üstü almak çok zor cidden
normalde top 4 yer alan 4 dizide karagül,vadi,küçük ağa,karadayı 10 üstü reyting alan dizilerdi ama bu sezon birtanesi bile o reytingleri almakta güçlük çekiyor 🙂🙂

Karagül efsanesi her yerde birincidir

Kvp insallah yukselir
ikinci yazdığından emin ol zaten yükselecek
haftaya da inşallah vadi birinci olur karagülde bizden sonra 2. olabilir benim için problem değil

Maçla karşılaşmamıza rağmen 3 grupta da zirveyi küçük farklarla kaçırmışız
aga çok doğru bir tespit , bu arada seni vadi konusunada bekliyom ne zamandır uğramıyon

Karagul'um zirvede yer alarak en cok izlenen dizi olmus.

Evet ya ama soyle düşün bu sezon her kanalda dizi var karadayi sıkıcı bisey oldu 7 ye sukretsin.
Küçük aganin düşeceği belliydi.
Bu sezon 10un ustune çıkabilcek diziler Karagul ve Kvp bence.
Abdede Reaksiyon çıkar belki

ikinci yazdığından emin ol zaten yükselecek
haftaya da inşallah vadi birinci olur karagülde bizden sonra 2. olabilir benim için problem değil
Yukselsin bakalim

Aga ne zamandır foruma giremiyordum döndüm sonunda gelirim artık

Vadi çok iyi gitmiş bu hafta total bizimdir gözüyle bakıyorum

Reaksiyon ab de çok iyi gitmiş tebrikler

Arka sokaklar liste de yok maalesef
tabikide olmaz denekleri aşiret cocuklarının evine koymuşlar küçük Ağayla arka sokaklar çöksün diye aşiret ailesi izin vermiyor aslında Taksim okmeydani sisli ve muhalif meydanlar arka sokakları seyrediyor polis cocuklarına aileleri izin vermiyor ama onlarda gizlice seyrediyor devriyedeyken aileleri
Müdürlerde artık ona göre devriye ayarlıyor
Hatta facebookta arka sokakları kotuleyen mit var
Yalan ve yanlış haberle boykot ettirmeye çalışıyorlar ama direncegiz diziyi mahaf edemicek cankaya

Karadayim zirvede!! Zirveye en cok yakisan dizi.Uzun zamandan sonra yine AB grupunda zirveye oturdu

Eline sağlık Atacanım @mrt-06

Karagül iyi gitmiş , bayrama rağmen süper oran alıyor , Total ve ABC1 zirvede zaten helal olsun.
Kvp 14-15. yıl olmasına rağmen çok iyi oranlar alıyor , maça denk gelmese daha da yüksek alırdı bence.

Karagül'e kocaman bir tebrik yollayalım. Bayramdan sonra daha iyi bölümler gelecek bence ve dahada artar umrım.

Kurtlar Vadisi tüm gruplarda 2. sırada yer almış. Ama sabit kalacağını düşünmüyorum bu sıranın. Yine ilk 3 dışı kalcaktır yakında.

Karadayı bayramdan etkilenen kiraz Mevsimi ve Medcezir'den fırsat bularak Ab'de zirvede yer almış. Bayram etsinler biraz.

Küçük Ağa fiyasko fiyasko fiyosko.
Geçen sezonun yarısı galiba bu sezon ki reytingler.

Kiraz Mevsimi bayramdan çok etkilenmiş. Total dışında diğer gruplarda yok.

KocamıN Ailesi tüm gruplarda ilk 10'da yer alarak büyük başarı elde etmiş.
Ab'miz giden başrole rağmen artar umarım.

Reaksiyon yeni sezonun en iyisi haberi boşa değilmiş. Yeni başlayanlardan listeye girebilen tek dizi. Helal olsun.

Tablo içinde emeğine sağlık @mrt-06 .
Sen geldin biz torun olduk yine.

Karagül çok heyecanlı bölümlerle karşımıza çıkıyor ve bu başarıyı da hak ediyor. Diğer dizileri de tebrik ediyorum tabii. Tebrikler...

Vadi maçtan dolayı biraz etkilendi etkilenmeseydi belki de şu anda 10+ reyting alarak Total de 1. Ab ve Abc 1 de de 1.olabilirdi

Haftaya yine bu hafta ki kadar 10 numara 5 yıldız aksiyon,gizem ve duygu yönünden müthiş bölümle ve bölümlerle gelirse ben eminim 15+ reyting kendiliğinden gelecektir

Reaksiyon bunca reklama,bitceye ragmen Totalde cok vasat.Ben 1 sezon iyi gider demistim ama bence hic bir sezonda iyi gitmeyecek

Karadayi biraz durgun asksiz bolumlere ragmen hala cok iyi kanalin en izlenen dizisi bugun bayramdan dolayi reytingleri duser

KVP atvde daha iyi reyting aliyordu

zirve sahibini bekliyor
kurtlar vadisi zirvenin tek sahibi olarak yakında koltuğu alacaktır
maça rağmen iyi gitmişiz

ab de 1.olan dizi 7 alıyor ne günlere kaldık

reaksiyon,ulan sitanbul,güzel köylü,kocamın ailesi ve kiraz mevsimi listeye girmiş lsitenin yarısı yyeni dizi eski diziler çok düşmüş

karagülde bu hagfta ölüm var 11 alır bence 12 de olabilir
medcezirde bu hafta aslı orcan ve barış falayın üzerine gidilmiş dizinin kitlesi kaçmış tabi ki de

agama kem gözlerin nazarı değmiş