Abc dışında yaklaşamamışın pek
Çukur da karşısında Söz olduğu için başlarda düşük gidiyordu zamanla yükselmişti. Deha'nın senaryo sağlamsa o da zamanla yükselir
Abc dışında yaklaşamamışın pek
Teşkilat’ı hesap edemedim.Abc dışında yaklaşamamışın pek
Çukur da karşısında Söz olduğu için başlarda düşük gidiyordu zamanla yükselmişti. Deha'nın senaryo sağlamsa o da zamanla yükselir
Bu sezona iyi diyorlar bir ara bakacağım
İzle hacım izleDeha 10'u görür diyordum ama biraz zaman alacak gibi. Yine de iki kategoride lider olması çok iyi.
Teşkilat doğru başrol seçimiyle ölüyü diriltmişBöyle giderse 1 sezon daha devam eder.
Kirli Sepeti Total'de kanalı kurtarıyor ama bu reytinglerle anca Ocak'ı görür. Daha da eriyeceğini düşünüyorum.
Sen deme bişi uğursuzDeha 10'u görür diyordum ama biraz zaman alacak gibi. Yine de iki kategoride lider olması çok iyi.
Teşkilat doğru başrol seçimiyle ölüyü diriltmişBöyle giderse 1 sezon daha devam eder.
Kirli Sepeti Total'de kanalı kurtarıyor ama bu reytinglerle anca Ocak'ı görür. Daha da eriyeceğini düşünüyorum.
Batuş ‘un mesleği ne ?Sen deme bişi uğursuz
Bilemedim her ayın ilk pazartesi düzenli olarak kovuluyor işindenBatuş ‘un mesleği ne ?
Kovulduğunu nerden biliyorsun ?Bilemedim her ayın ilk pazartesi düzenli olarak kovuluyor işinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?