Geçen haftayla aynı share almış ama reytingi düşmüş, maçtan dolayı olduğunu gösteriyor bu da..Aşk Ağlatır nasıl totalde 4,5lere düştü ki.@mrt-06
Uçankuş Instagram sayfasından bakabilirsin ilk 100 oranlı tabloya..E böyle oranları görmeden tadı çıkmaz ki.
Hem hafta içi gündüz kuşağını göremeyeceğiz.
Oraya ve acuna bakıyorum zaten ama sizlerle burada bakıp yorumlamak keyifliydi.Uçankuş Instagram sayfasından bakabilirsin ilk 100 oranlı tabloya..
Kimse Bilmez'in de payı var bu düşüşte, görmezden gelmemek gerek.Geçen haftayla aynı share almış ama reytingi düşmüş, maçtan dolayı olduğunu gösteriyor bu da..
Yine yorumlayabilirsin, sadece konuda oranları paylaşamıyoruz. Yasal zorunluluk bizim de yapabileceğimiz pek bir şey yok maalesef.Oraya ve acuna bakıyorum zaten ama sizlerle burada bakıp yorumlamak keyifliydi.
İlk 30'a girmesi gayet iyi.Tekrarı da izlenmemiş ki.
Bir farkı yok ki yine mesaj olarak yaz tutan yok, sadece biz forum olarak konudan paylaşamıyoruz.Reyhing konuları böyle açılacaksa hiç bir anlamı yok, açılmasın daha iyi.
Madem paylaşamıyoruz o zaman neden Eylül başından itibaren paylaşılmaya başlandı?Bir farkı yok ki yine mesaj olarak yaz tutan yok, sadece biz forum olarak konudan paylaşamıyoruz.
O zamanlar yönetimde yoktum bilemiycem ama sanırım bazı siteler paylaşınca herhalde bizimkiler de paylaştı ama şuan o paylaşan siteler de kaldırdı reytingleri (Medyaradar, Ranini gibi)Madem paylaşamıyoruz o zaman neden Eylül başından itibaren paylaşılmaya başlandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?