29 Eylül 2015 Salı Reyting Tahminleri

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,765
Puanı
1,061
128521.jpg

Yarışma kuralları ve katılımcı listesi için TIKLAYIN
Tahminleriniz yine mrt-06 ve hayret bi şey'in dahil olduğu özel konuşma kutucuğundan gönderilecek.

Bugünün Tahminleri
1) Bir Deniz Hikayesi (Kanal D) // TOTAL Katsayısı - 6, AB Katsayısı - 6, ABC1 Katsayısı - 6
2) Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (ATV) // TOTAL Katsayısı - 5, AB Katsayısı - 5, ABC1 Katsayısı- 5
3) Aşk Yeniden (Fox TV) // TOTAL Katsayısı - 5, AB Katsayısı - 5, ABC1 Katsayısı - 5
4) Kaderimin Yazıldığı Gün (Star TV) // TOTAL Katsayısı - 4 , AB Katsayısı - 4 , ABC1 Katsayısı - 4

Etiket Listesi: @denizz19 @Aserat @EnveR @Bully @ozgur2113 @alperen blgr @Billy Kane @Harunnn60 @Çiğdem- @hayret bi şey @mrt-06

Tahminini yapmayan arkadaşlar tahminlerini yapabilir. Dün tahmin yapmayanlar ise bugün itibariyle yarışmaya dahil olabilir. Bu arada dünün sonuçları açıklanmayacak. Pazar günü toplam puanlarla birlikte açıklanacak.

Bu arada arkadaşlar ilk gün tahminimi kaçırdım artık yapmasamda olur diye düşünmeyin. Bu duruma bir çözüm bulabiliriz. Dün çok az kişi tahmin yaptı. Ben başlangıçta en kötü 12 kişi ile bir ekip oluşturmayı planlarken çok az kişi katılımda bulundu. Katılacağım diyen arkadaşların çoğu tahminini göndermedi maalesef :(

@*YıldırıM* ,@denizz19 ,@Aserat ,@Billy Kane ,@EnveR , @Felon ,@ozgur2113 ,@Samanyolu24 ,@ÇaKıR10 ,@adımutlulukk , @Bully ,@Çiğdem- , @EFE UYSAL , @Harunnn60 ,@alperen blgr

Bu arada başka katılmak isteyen arkadaşlar olursa özelden Reyting Tahminleri başlığı altında @mrt-06 ve benim dahil olduğum konuşma başlatarak tahimlerini 09.59'a kadar gönderebilirler. Yarışma hakkında bilgi almak isteyenler ;
https://fav10.net/forum/threads/reyting-tahminleri-yarışması-geri-dönüyor-yeni-format.250394/

@cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @ahmetbayramm @soo @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @EnveR @Amoureux @berkann @cevaa @beyazsoy @GunesinOglu @gözlemci @S.G.A.T. @HachiKo @batuhankaralar @Billy Kane @yatutarsa @Çiğdem- @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @*YıldırıM* @Jonsnow @hayret bi şey @ozgur2113 @Ahmad @tolgab