reyting bölünüyor iştegeçen sene o ses 10-12 alıyordu şimdi reaksiyon+ulan istanbul 10-12 alıyor çok doldu gün desene
reyting bölünüyor iştegeçen sene o ses 10-12 alıyordu şimdi reaksiyon+ulan istanbul 10-12 alıyor çok doldu gün desene
yok hepsi acıklanıyor da ben acılacak konuda göreceğimiz programları yazdım[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'ma helal olsunBen dün akşam düşer diye korkarken özellikle AB'de ama 3 gruptada zirvedeGeçen sene pazartesi bomboş diyenler bu seneki yoğunluğa rağmen hala [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'ya çamur atıyorlar
Bugun yarın forumda da açılacak olan 16-30 Eylül ortamalasını şimdiden ben söylim
[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG]
20+
Kadın:8.7~
Erkek:7.1~
Karagül
K:12.9~
E:7.6~
Kiraz Mevsimi
Kadın:9.1~
Erkek:5.6~
KVP
Kadın:7.8~
Erkek:8.9~
~ işareti küsürat demek yazmak istemedim diğer konuya heycan olsun
Bu rakamlara göre [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] hala çok iyi durumda
Reaksiyonun ortalaması da 4-5 reyting
Bu kadin izleyici erkek izleyici reytingleri sadece prime time dizilerinin mi aciklaniyor ? gunduz kusagindaki islerin kadin ve erkek izleyici reytingleri aciklaniyor mu ?
rakip arttı kanal sayısı artı iştehani rakip artmıştı .ss
ama o ses yarışta yok nerdeyse starda falan olsa karadayı 1.liği göremezdi bunu sende bende çok iyi biliyoruzyok hepsi acıklanıyor da ben acılacak konuda göreceğimiz programları yazdım
rakip arttı kanal sayısı artı işteöncede atv-star yarişi varken şimdi pztye tv8 kanal d de dahil oldu. [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] mayıstaki tabloya göre düştü ama şimdinin tablosa göre gayet iyi.
cuma mesala star vs fox mucadelesi var diğer 2 kanal nerde?
tv8 i dahil ediyon pazartesiye cuma günü arka sokakları sallıyonyok hepsi acıklanıyor da ben acılacak konuda göreceğimiz programları yazdım
rakip arttı kanal sayısı artı işteöncede atv-star yarişi varken şimdi pztye tv8 kanal d de dahil oldu. [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] mayıstaki tabloya göre düştü ama şimdinin tablosa göre gayet iyi.
cuma mesala star vs fox mucadelesi var diğer 2 kanal nerde?
ama o ses yarışta yok nerdeyse starda falan olsa karadayı 1.liği göremezdi bunu sende bende çok iyi biliyoruz
kim ne derse desin karadayının bu sezonu tamamen zorlamadır geçen sezonu bile zor çıkardılar bitireceklerdi
o sesin yükselme pansiyeli vartv8 i dahil ediyon pazartesiye cuma günü arka sokakları sallıyonkaradayı sevgin mantığının önüne geçmiş
şu anki reytingte rakip sayılabilecek seviyedeo sesin yükselme pansiyeli var, as'yi saymıyorum miadı doldu
istediği kadar yükselsin stardaki gibi oranlar alamazo sesin yükselme pansiyeli var, as'yi saymıyorum miadı doldu
O zaman cumaya Diğer yarımı da ekleyeyimşu anki reytingte rakip sayılabilecek seviyede
karadayının iladı dolduğu halde devam ediyi as da devam edebilir sonuçta yapımcı kaliteli iş yapıyoruz demiyor halk ne istiyorsa o diyor))
Arka Sokaklaristediği kadar yükselsin stardaki gibi oranlar alamaz
as derken
karadayıyı hangi halk istediO zaman cumaya Diğer yarımı da ekleyeyimShow'daki tekrarlarıda
AS'yi halk istedi diyorsun [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'da halk istedi 3.sezon çıktı ortaya.Herkes Mahir'i kabadayı alemine girsin istedi işte şimdi giriyor. Bizim forumda bile arat başta @takas olmak üzere bir çok kişi dizide aksiyon istedi.Halk istedi ay yapım yapıyor
Arka Sokaklar
AS ne kadar reyting alıyor artık? AB'de mesela AS 3.20 Diğer Yarım 2.70karadayıyı hangi halk istedidiğer yarım iki reyting alıyor mu da ekliyon
işte erler film ile ay yapım farkı ikisi de sıradan iş yapar biri kaliteliyiz der diğeri halk öyle istedi der
valla reaksiyon geldikten sonra inan reklam arasında bir 10 saniye karadayıyı açıp ne oluyor diye bakma bile içimden gelmiyor artık diyorum ki bunların aksiyonundan ne olur 2 yumruk bittiO zaman cumaya Diğer yarımı da ekleyeyimShow'daki tekrarlarıda
AS'yi halk istedi diyorsun [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'da halk istedi 3.sezon çıktı ortaya.Herkes Mahir'i kabadayı alemine girsin istedi işte şimdi giriyor. Bizim forumda bile arat başta @takas olmak üzere bir çok kişi dizide aksiyon istedi.Halk istedi ay yapım yapıyor
Arka Sokaklar
izlenemyi katmıyomuymuş izlenme totoşAS ne kadar reyting alıyor artık? AB'de mesela AS 3.20 Diğer Yarım 2.70Nesini katayım bunların??? atv cumaya etkili bi dizi koysa As iyice düşecek, ama TV8'de o ses her reklam arasında bile izlense reytingini korur
Arka Sokakları izliyormusun sen de??valla reaksiyon geldikten sonra inan reklam arasında bir 10 saniye karadayıyı açıp ne oluyor diye bakma bile içimden gelmiyor artık diyorum ki bunların aksiyonundan ne olur 2 yumruk bitti
o yüzden artık iş işten geçti
senaryoda aksiyon lazımdı ama bi türlü o aksiyonu yaratamadılar
arka sokaklar ne alaka onun miladı çoktan doldu takmıyorum bile
Sen [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'yı izliyorsun o zaman düşeceğinin varsayımını yaptiğina göreizlenemyi katmıyomuymuş izlenme totoş
as ın düşeceği ne belli izledin demek ki o işareti gördün
çerezlik dizi 10.sezonda maşallahArka Sokakları izliyormusun sen de??
Sen [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'yı izliyorsun o zaman düşeceğinin varsayımını yaptiğina göreAl işte @takas'da aynısı diyor miadı dolud diye o da mı izliyorBazi diziler vardir çerezlik bazı diziler vardır kitlesi sağlamAS çerezdir ama ucuz olanlarından
ne arka sokakları ya tabi ki izlemiyorumArka Sokakları izliyormusun sen de??
Sen [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'yı izliyorsun o zaman düşeceğinin varsayımını yaptiğina göreAl işte @takas'da aynısı diyor miadı dolud diye o da mı izliyorBazi diziler vardir çerezlik bazı diziler vardır kitlesi sağlamAS çerezdir ama ucuz olanlarından
İşte övdüğün oyuncular hep izlediğin dizilerçerezlik dizi 10.sezonda maşallah
takas tabi sevmez vadi hükümet yanlısı as karşıtı))) azıcık pompy senaryosu oku
as ın oyuncuları sağlam karadayıda kim var bir bergüzarfunda eryiğitle fatih al da iyidir ama ön plana çıkmazlar senaristler kötü))
Aynen Beyaz Karanfil gelse aksiyon heycan arayan kesimi de çekebilir. Hadi çekemedi diyelim reklam arası açılan AS yerine Beyaz Karanfil tercih edilirne arka sokakları ya tabi ki izlemiyorumson cümlelerine kesinlikle katılıyorum as her zaman son tercihtir bişey olmayınca açıp bakılandır olunca da görülüyo hali işte
beyaz karanfil cuma olursa geçmiş olsunkesin gün değiştirir
düzgün dizilerde oynamadı şöyle bir övelim adamıİşte övdüğün oyuncular hep izlediğin dizilerFunda (uçurum) Bergüzar (vadi filmi yada 1001 gece) Fatih al (MY) ama kör gözün koskoca Nazif Baba'yı Çetin Tekindoru görmuyor neden?? O kadar totoşssun ki
Aynen Beyaz Karanfil gelse aksiyon heycan arayan kesimi de çekebilir. Hadi çekemedi diyelim reklam arası açılan AS yerine Beyaz Karanfil tercih edilir
valla ço totoşsundüzgün dizilerde oynamadı şöyle bir övelim adamı
bergüzarın dizilerini izlemedim
funda eryiğit canım ailemde daha iyiydiama şebnemin gölgesinde kaldı taib doğal oalrak
neyse sema-eylem ikilisinin vakti geçti artık kim gelirs e gelsşin karadayının ederi bu ka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?