29 Eylül 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

29 Eylül Cumartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Esir Şehrin Gözyaşları - Tekrar (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,475
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Program sıralamaları belli oldu.

Totalde Lale Devri, A/B'de Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin son kısmı zirvede yer aldı.

Lale Devri bu hafta totalde yükselişe geçerek zirveyi alırken A/B'de ise oranlarında düşüş yaşadı.

Yetenek Sizsiniz her ne kadar çok iyi reytingler alsa da geçen sezonki gibi belirgin bir üstünlük sağlayamıyor.

Ben Bilmem Eşim Bilir bu hafta A/B grubunda ciddi bir yükseliş yakalayarak 2. sıraya yükseldi. Totalde ise yine iyi bir performansla 4. sıradaki yerini korudu.

Şefkat Tepe, TNS ile birlikte zirve yarışından uzaklaşmış olsa da çok iyi reytingler almaya devam ediyor. Dizi, bu hafta oranlarında düşüş yaşamasına karşın bir basamak yükseldi.

ATV'nin yeni dizisi Alev Alev 9 share aldı. Bu sonuç ilk bölüm için pek parlak gözükmese de dizinin gidişatı gelecek haftalarda şekillenecek.

Alemin Kıralı yeni saatinde biraz olsun toparlandı.

En Büyük Show'un son 1 saati sıralamada üstlerde gözükse de uzun olan kısmı epey gerilerde kaldı...

İşte günün sonuçları:

Son düzenleme:
Lale Devri süper oranlar almaya devam ediyor. Dizi bu hafta yükselişe geçerek zirveyi ele geçirdi.

Yetenek Sizsiniz Türkiye totalde zirveyi kaybedip, A/B'de zirvede yer aldı.

Ben Bilmem Eşim Bilir A/B'de yükselişe geçerek 2. olmayı başardı. Yarışma yazdan kalan başarısını sürdürmeye devam ediyor.

En Büyük Show'un 3 kısımlık ilk kısmı gerilerde, ikinci kısmı orta seviyede, üçüncü kısmı ise iyi gitti. Yarışma özellikle 3. kısmıyla iyi oranlar aldı.

Şefkat Tepe küçük bir düşüş yaşamasına rağmen, bir sıra yükseldi ve 5. oldu.

Yeni dizi Alev Alev pek parlak bir başlangıç yapamamış. Dizinin gelecek haftalarda bu oranlarını koruyacağını sanmıyorum.

Alemin Kralı yeni saatini sevdi ve totalde ilk 10'a girmeyi başardı.

Sudan Bıkmış Balıklar final bölümüyle totalde ilk 20'ye dahi giremezken, A/B'de fena gitmeyerek 10. oldu. Star TV'nin dizi üzerinde yanlış strateji uyguladığını söyleyebiliriz.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki tekrar bölümü ile 12. olarak dikkat çekti.

İp Man : Büyük Usta 2 totalde 13. olarak Samanyolu TV adına fena gitmedi.

Son düzenleme:
11:00 - 12:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
2.35 , 2) TRTCCK: 2.2 , 3)
SHOW: 1.62

Lale Devri zirveyi alır,Acun daha da düşer diye tahmin ediyorum.En Büyük Show aldığı reytingleri korur.Emir'in Yolu o saatte ne kadar izlenir bilinmez ama orta karar gidebilir.Şefkat Tepe çok iyi oranlar alacağını düşünüyorum.

13:00 - 14:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) FOX:
2.09 , 2) KANALD: 2.03 , 3)
ATV: 1.35

alev alev in ilk bölümüne bakarım... pek bişeye benzemiyor ama ilk bölümü izlemek lazım ..

başkada veda tekrarı var izlemeyenler izlesin...

başkada bir cacık yok :))

suda kokmuş balıkları xxemrexxx izleyeckmiş hayırlı olsun :))

14:00 - 15:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 2.45 , 2) ATV:
1.85 , 3) FOX: 1.44

Alev Alev'i unutmusum ben.. Lale Devri ve Alev Alev zirve için yarisabilirler..

- - - Ekleme - - -

Ama kazanan Lale Devri olur