29 Eylül 2011 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 2 22.2%
  • Akasya Durağı (Star)

Oy: 1 11.1%
  • Av Mevsimi (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 5 55.6%
  • Stoke City - Beşiktaş Maçı (Star)

Oy: 3 33.3%
  • Tetikçi 2 (Show)

• Deniz Yıldızı (Fox)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Zehirli Sarmaşık (Fox)

• Diğer (Belirtiniz)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    9

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Reytinglerde bu Perşembe neler oldu ?

Sonuçlar belli oldu.

Fatmagül'ün Suçu Ne yine açık ara zirvede fakat maçın da etkisiyle totalde önemli oranda düşüş söz konusu.

Stoke City - Beşiktaş maçı Beşiktaş'ın yüzünü güldürmese de Star'ın yüzünü güldürmüş ve reytinglerde ikinci olmayı başarmış.

Akasya Durağı, Star'da yayınlanan ilk bölümüyle vasat bir performans sergiledi. Özellikle A/B'de sadece 6 share alarak hayal kırıklığı yarattı.

ATV'de ekranlara gelen Şener Şen, Cem Yılmaz, Çetin Tekindor, Okan Yalabık gibi birbirinden ünlü isimlerin rol aldığı Av Mevsimi, hayal kırıklığı yarattı ve totalde sadece 5 share alabildi.

Kanal D'de yayınlanan Aşkın Yaşı Yok filmi iyi gitti.

Önce Tetikçi 2'yi ardından Canım Babam'ın tekrarını yayınlayan Show çok kötü bir gün geçirdi. Canım Babam'ın tekrarı ancak 2 share alabildi.

Fox'ta Deniz Yıldızı başarısını sürdürürken Dinle Sevgili, A/B'de yine çok düşük oranlarla 4 sharede kaldı.

Günlük dizi olan Sihirli Annem ise Çarşamba günkü önemli yükselişinin ardından dün önemli oranda reyting kaybedip gerilerde kaldı...

Son düzenleme:
Ankete maçı neden eklemedin adminim ?

Akasya Durağı, KVP ve maçı izledim.

Beşiktaşımızın maçı rahat 2-3. sıralara oturur diyelim, geçelim

Fatmagülün Suçu Ne her zaman ki gibi zirvede ama düşüs söz konusu

Beşiktaş maçı 2. olarak güzel gün oldu ama kanal için tabi

Akasya Durağı bana göre iyi bir gün geçirdi reytingi vasat olsada

Av Mevsimi normal bu kadar gerilerde kalması bildiğim kadar tv ilk defa yayınlanmadı

İlk değil ama ikinci kez yayınlandı ve ilk kez yayınlanıyormuş gibi sürekli reklamı yapıldı.

Sinemalarda çok ilgi gördü benim bildiğim kadar izlenmemesi normal yani
.Fox'ta yayınlandı bir kere bildiğim kadar yada Show Tv'de yılbaşında da yayınlandı bir kanal tarafından bu

İzlediklerim;
- Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar Vadisi Pusu;
Çok güzel bir bölümdü. Aksiyonlu, maceralı bir bölümdü. Polat Alemdar, İnci'den çocuğu olduğunu öğreniyor, Feller'in işini bitirmek üzere ki bundaki asıl sebeb; Peri'nin hatası, Polat'ın zekası... Sonlara doğru Feller'den haber alan Josef Beile, Elif yada bir diğer ismiyle Elly'i almak için Leyla'nın evine doğru gitti ve orada bitti. 'Kara' yakında kendini gösterecektir. Gelecek bölüm daha güzel olacağa benziyor.

fatmagül rakipsiz olmaya devam ediyor....akasya durağı her iki bölümdede ilk 10 girer diyordu ama ab de yanıldım......maçlar starı kurtarıyor....fox ve show yerle bir.....bu kanal d zayıf günde şu güzel filmi yayınlamaz zaten birinci olacağı günde filmin reytingine yazık ediyor...........sihirli annemin iyi gideceği belliydi.......

Fatmagül her iki grupta da 1. olmayı başarmış.
Stoke City-Beşiktaş maçı iyi giderek Star'ın yüzünü güldürmüş.
Akasya Durağı Totalde iyi gitmiş. A/B'de kötü gitmiş.
Sihirli Annem yine iyi gitmiş ama Çarşamba gününe göre düşüş yaşamış.

Ben dün Aksam Vadi yi izledim her persembe oldugu gibi ve sahane bir bölümdü vadi yi sevmeyenlere bile tavsiye ederim. AGB nin Verilerine göre FGSN iki kategoridede zirvede ama BJK maci diger yapimlardada oldugu gibi FGSN yi de etkilemis, Besiktas maci Star Tv nin yüzünü güldürmüs, Atv Av Mevsiminden umdugunu bulamamis, Sihirli Annem de düne göre bir düsüs var, Akasya Duragi Total de iyi olsada AB de kötü gitmis. Merakla SBT nin sonuclarini bekliyorum.

Hep aynı senaryo;

1-) Fatmagül'ün Suçu Ne ?
2-) Kurtlar Vadisi Pusu

Aynen böyle devam ediyor her zamanki gibi vede böyle devam edeceğe benziyor.

KVP süper gitmiş ama The Sopranos kötü gitmiş. Ancak 80. olabilmiş.