29 Ekim 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hacı vadinin zaten ekrana 21.45'te siyah ekran koyup vadinin müziğini koysan 6 reyting sabit alır .Seneye kanal değiştirirler yanlış hatırlamıyorsam bu sene sözleşmesi bitiyor.
zaten bu reytingte o ötesi değil
bizim kemikleşmiş 8.5-9 reytinglik kitlemiz var ne olursa olsun izleyecek buna kanal faktörü bölümlerin durumuna göre reyting gelir

kesinlikle aga sadece resmi kanalda her bölüm en az 1.5 milyon izleniyor
Televizyonda 10 reyting alanlardan daha fazla izlendiği açık .Aslında bu reytingler tam izlenme sayıları doğru dürüst yansıtmıyor.Örneğin sosyal medyada çok ilgi gören ne diziler 3 reyting alıp sona erdi .

@takas youtube tam olarak ölçmüyor.Kpa nında her bölümünü 1 milyondan fazla kişi izledi ama reytingler ortada

Kvpnin senaryo değişikliği şart.Artı olarak babam sınıfta kaldıdaki kadında gitmeli diziden.Biraz baktım bir silah tutuşu var oyuncak silah gibi .s.s

Kanal dden de gitmeli.O gereksiz dublajlı adamda gitmeli.İsmini unuttum ertan sabandı galiba
bunlar giderse 10+ alırsınız yine

Bu haliyle bu reytingleri aldığına göre

Kurtlar vadisi pusuyu 269 bölümünü hiç kaçırmadan izledim ama dün gördümki kanal D her reklam arasında inadına hdp diyor bizde inadına Türkiye diyoruz ve 12.yıl.10.ay sonra çok sevdiyim diziye bizde reklam arası veriyoruz.

senin hastanım ama kanal d gibi terör yaltakçısı bir kanalda izleniyor olmanı kınıyorum

Artık o kanalda görmek istemiyorum bu dizi yi ve izlemiyorum herkes i de izlememeye davet ediyorum.

aga gir yorumlara bak alayı kanaldan şikayetçi biz bu kanalda kaldığımız her an kan kaybederiz bölümün iyiliği falan hikaye artık

kardeş youtube a falan bakmıyorum zaten bahsettiğimizi iş kurtlar vadisi her alanda rekorun sahibi kitlesi ortada kemik izleyicisi ortada ve kanal ortada
kanal d de totalde vadiyi sayma en yüskek reytingi 5 5 yav 5 o da poyraz karayel bazen 4 e düşüyor. ertan saban mı gereksiz
adam efsane oyunculuk sergiliyor ayrıca dublaj falan değil ne sallıyosun bizzati kendi sesi

Okuyorum bende öyle yorumlar haklısın .Sene sonuna kadar eridikçe ericek o zaman vadi.