29 Aralık 2023 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Ne dersem diyeyim cuma gününün reytinglerine sokuşturmanın konuyla hiçbir ilgisi yok.
Bahsettiğin kişi de şuursuzun önde gideni olduğu için mantıklı bir hareket beklemiyorum ama onun paylaşması benim dediğimi değiştirmiyor.

Reactions: 12.Adam
Yedin lafları kaç bakalım
Ay niye kaçayım hile hurda ile cevap vermem ben ama çok kaşındıysan bak ülke çalkalansa da yükselenler var

https://twitter.com/x/status/1740992332055429279
------

Ayrıca masterchef de geçen cumaya göre 3 grupta da yükselmiş

Yooo bence bir şeyi değiştiriyor aynı oyuncu dizideki Sahnede aynı reklamı yaptı gece de sosyal medyadan yani tepki göstermek yerine para tatlı geldi

Ayrıca bu kızın anası kim biliyoruz o yüzden kızılcığı da cuma konusunu da ilgilendiriyor bu durum

Olmamıṣ.

"+" ya "-" yi yani matematiğin temelini inkar eden ben değilim çok şükür senin ihtiyacın var gibi bu durumda

------
O kadarcık yükselmeden ne olur aldığı reyting ortada demek istedim, biraz okuma-yazma çalış, anlam bilgisi çalış yani daha ne diyeyim

Reactions: 12.Adam
Orta Sayfa reytinglerini söyleyebilecek olan var mı ? Dün araplar muhabiri göz altına aldılar da reytingini merak ediyorum.

Reactions: Damien Duff
Ben de sana dedim ki 6 küsürden 7ye yükselse, 8den 8 buçuğa yükselse ne olur,

diğeri de 12 buçuktan 12ye düşsse ne olur anlamadın gitti
Matematiği inkar etmiş olursun diyorum

yani 4 reyting alan bir dizinin 4.5-4.7 olması hayat kurtarır mesela yok sayamazsın

Ay neyse inşallah alev kazanır da 12 den 7 ye düşer o zaman inkar edemezsin

Orta Sayfa reytinglerini söyleyebilecek olan var mı ? Dün araplar muhabiri göz altına aldılar da reytingini merak ediyorum.
Tekrar yazmamak için kendimi alıntılayayım