Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu!
Tüm gruplarda TRT1'in sevilen dizisi 'Masumlar Apartmanı' zirvede yer aldı!
Hekimoğlu ❤️
Hekimoğlu
Bu hafta güldür güldür yok bence Total'de =4.55 Ab'de=5.90 Alırız gibime geliyorHekimoğlu/KanalD
Daha bile fazla alsak çok iyi olurBu hafta güldür güldür yok bence Total'de =4.55 Ab'de=5.90 Alırız gibime geliyor
------
Tv den Hekimoğlu internetten Masumlar Apartmanı
Survivor geldi, sonunuz yaklaştı. Son tepinmeleriniz bunlar.
Daha önce de yeni yılı göremeyeceğini iddia etmiştin ama gördüğün gibi yola devam ediyoruz üstelik reytingler de yükseldi. Başka diziye saç artık elemini.Survivor geldi, sonunuz yaklaştı. Son tepinmeleriniz bunlar.
Kaçıncı bölümdesiniz bilmiyorum ama eğer bu dizi sezon sonunu görürse kendimi ifşa edeceğim.Daha önce de yeni yılı göremeyeceğini iddia etmiştin ama gördüğün gibi yola devam ediyoruz üstelik reytingler de yükseldi. Başka diziye saç artık elemini.
Mübarek sayı 31'e geldik. O zaman şimdiden hazırla kendini.Kaçıncı bölümdesiniz bilmiyorum ama eğer bu dizi sezon sonunu görürse kendimi ifşa edeceğim.
Mübarek miydi o? Ben her zaman hazırım, kazanacağımı bilsem dahi.Mübarek sayı 31'e geldik. O zaman şimdiden hazırla kendini.
31 mübarekse 69 kutsal sayıdır. @keremMübarek sayı 31'e geldik. O zaman şimdiden hazırla kendini.