29 Ağustos 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Bu reyting sistemine ne oldu ya
Kiraz Mevsimi bana kalırsa 6 reytingi bile hak etmiyor
Tamam eğlenceli falan da 9 nedir 😵 Diğer Yarım erken final yapacak galiba kötü gidiyor

Bu reyting sistemine ne oldu ya
Kiraz Mevsimi bana kalırsa 6 reytingi bile hak etmiyor
Tamam eğlenceli falan da 9 nedir 😵 Diğer Yarım erken final yapacak galiba kötü gidiyor
Diğer Yarım devam edecek gibi duruyor ATV'nin yeni sezon tanıtımında vardı çünkü.

Kiraz mevsimi beklenen reytingini almış. Reytinglerde öğrendiğimiz millet tatilden gelmiş. Reyting artışı bundan. Dizinin bu sezon başlayan em iyi senaryoya sahip olduğu amerikan senaryo taktiğini en iyi uygulan yapım. Son iki bolum vasat aslından ilk bölümlerindeki senaryo kalitesi yok ama yine amerikan senaryo taktiğine bire bir sadık kalıyorlar.

Diğer tarımda bir senaryo yok daha doğrusu iki bölümlük bir senaryosu vardı o da bitti.

Kiraz mevsiminin Kore yapımı orijinalini izlemedim ne kadar sadıklar bilmiyorum asil chalange Kore yapımının senaryosu bitince başlayacak türk senaristler bu isi nasıl kotaacak merak esiyorum. Sonu muhtemelen güneşi beklerken gibi olacak senaryonun içine etmseler iyi olacak

Kiraz Mevsimi hala bosluktan yaraniyor asil basarisi haftaya belli olur. Medcezire karsi ne yapacaklar cok merak ediyorum. Iki hafta oyalasinlar bakalim Medceziri asil lider gelene kadar
Aksine medcezir kiraz mevsimi karşında tutanabilecek mi)) medcezirin imdadına karagül yetisecektir)))

dağha külegecin dizide yer almasıyla bu reytingleri alıcağını tahmin edebilirdik aslında
kavak yellerinden sonra kaliteli genclik dizilerimiz olmadı malesef çakır taşları denendi ama
foxtv başarılı olamadı dağhan beyinde katılımıyla kiraz mevsimi iuan kavak yelleri havasında geçiyor braz fragmanlara baktım dağhanın karkteri efe karakteriyle aynı gibi kiraz mevsimindede yanı bu reytingler normal birde şöyle birşey göstericem bukaar benzerlik olur🙂🙂🙂

Kiraz Mevsimi çok iyi oranlar almış.
Bölüm gayet iyiydi. Yaz boyunca yüksek alan bir sürü dizi var ama Kiraz Mevsimi için boşluktan yükseliyor demek çok saçma. Dizinin belli bir kitlesi var, her hafta da üzerine eklenen bir kitle var. Oranlar hiç şaşırtıcı değil.

Önümüzdeki hafta da yüksek alacağını düşünüyorum.

Kiraz Mevsimi her hafta yükseliyor.Umarım gün değişiminden sonra düşüş yaşamaz.

Güldür Güldür Show A\B'de çok iyi gitmiş.

Kiraz Mevsimi uçuşlarda tebrik ederim. Dizinin günü değişecek ama.

Kiraz Mevsimi 10 reytinge yol almış şimdi Fox Yöneticileri ağlıyordur."Biz neden Cuma günü bu diziyi başlattık".

@Çiğdem- kiraz mevsiminde seymadan hoşlanmıyorum öykü ondan daha iyi seyma hurreme benziyor entrika ve şantaj konusunda olcayda sümbül ağaya benziyor resmen bu dizi muhteşem yüzyıl 2

kiraz mevsini coşmuş biraz daha artarsa karagüle yol görünür
(şaka tabi ki

Way wayyy wışşş.
tebrikler Kiraz Mevsimi. Fox'uma yakışır.

Kiraz Mevsimi netmiş öyle 10 reyting almış totalde. 😱 Tebrik ederim ama haftaya Medcezir gelince illa ki düşecektir.

Diğer Yarım'da yükseliş var gibi ama aldığı oranlar kanala yeter mi bilmem..

İnanılmaz Örümcek Adam iyi gitmiş.

9BENIM KUAFORUMSTAR TV17:16:4518:56:531.8614.09
Yeni sezonda da çok iyi oranlar alacaktır.Starım gündüz kuşağının en iddialısı

Yorumuna kahkaha attım
Tamam Kavak Yellerinde iyiydi ama bu dizide diziyi ayaz ve öykü sırtlıyor dağhan olmasa da olur

Düşüş yaşayacaktır illa ki Medcezir geliyor ne de olsa
Özellikle ab de reyting kaybı yaşayacak.