-potterhead-
Favori Üye
Bu reyting sistemine ne oldu ya Kiraz Mevsimi bana kalırsa 6 reytingi bile hak etmiyor Tamam eğlenceli falan da 9 nedir 😵 Diğer Yarım erken final yapacak galiba kötü gidiyor
Diğer Yarım devam edecek gibi duruyor ATV'nin yeni sezon tanıtımında vardı çünkü.Bu reyting sistemine ne oldu yaKiraz Mevsimi bana kalırsa 6 reytingi bile hak etmiyorTamam eğlenceli falan da 9 nedir 😵 Diğer Yarım erken final yapacak galiba kötü gidiyor
Aksine medcezir kiraz mevsimi karşında tutanabilecek mi)) medcezirin imdadına karagül yetisecektir)))Kiraz Mevsimi hala bosluktan yaraniyor asil basarisi haftaya belli olur. Medcezire karsi ne yapacaklar cok merak ediyorum. Iki hafta oyalasinlar bakalim Medceziri asil lider gelene kadar
Fark-I TWDKiraz Mevsimi ve Güldür Güldür Show'a tebrikler.
Çok iyi gidiyor kanalına göre.
21 THE WALKING DEAD (TKR) KANALTÜRK 23:50:24 00:32:21 1.27 5.59
reyiz dyorsa doğrudur he de geç
kiraz mevsimi daha kalitelidir benceeereyiz dyorsa doğrudur he de geç
sen yorum yapma .sskiraz mevsimi daha kalitelidir benceee
9 | BENIM KUAFORUM | STAR TV | 17:16:45 | 18:56:53 | 1.86 | 14.09 |
dağha külegecin dizide yer almasıyla bu reytingleri alıcağını tahmin edebilirdik aslında
kavak yellerinden sonra kaliteli genclik dizilerimiz olmadı malesef çakır taşları denendi ama
foxtv başarılı olamadı dağhan beyinde katılımıyla kiraz mevsimi iuan kavak yelleri havasında geçiyor braz fragmanlara baktım dağhanın karkteri efe karakteriyle aynı gibi kiraz mevsimindede yanı bu reytingler normal birde şöyle birşey göstericem bukaar benzerlik olur🙂🙂🙂
Düşüş yaşayacaktır illa ki Medcezir geliyor ne de olsaKiraz Mevsimi çok iyi oranlar almış.Bölüm gayet iyiydi. Yaz boyunca yüksek alan bir sürü dizi var ama Kiraz Mevsimi için boşluktan yükseliyor demek çok saçma. Dizinin belli bir kitlesi var, her hafta da üzerine eklenen bir kitle var. Oranlar hiç şaşırtıcı değil.
Önümüzdeki hafta da yüksek alacağını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?