29-4 Şubat 2018 Haftanın En Çok Beğenilen Mesajları

Millet artık ya gülüp ya harika attığı için @MasacRE- 4 beğeniyle listeye girmiş

Bir mesajım listeye girmiş. Keşke değişik bir sonuç olsaydı da, listeye o mesajım girmeseydi.

Gerçekten forumda açtığım ilk konunun bu kadar beğebileceğini düşünmezdim. Beğenenlerin ellerine sağlık

1000 Mesaj olmanada az kalmış
Sen, destere, emre ve diğerleri sağolsun

Son 75! Bu forumda bu kadar vakit geçirip bu kadar mesaja ulaşacağımı hiç düşünmezdim. Ne garip..

Aaa ben demiştim sana karamsar takılırkan , burayı yakında bağlanırsın diye

Hele yarışmalar başlasın dahada eğlenceli olur

Aaa ben demiştim sana karamsar takılırkan , burayı yakında bağlanırsın diye

Hele yarışmalar başlasın dahada eğlenceli olur
Evet, demiştin gerçekten ama inanmamıştım taki bugünlere kadar

Ne yarışması ki? MusicSurvivor vardı o mu?

Ne demek sohbetin güzel ama dikkat et uyarı alma sakın
Bundan sonra bi mesele olunca senide çağırırım. Senin zaten hiç uyarın yok olmamıştır da.. 2 tanecikten bişi olmaz

Evet, demiştin gerçekten ama inanmamıştım taki bugünlere kadar

Ne yarışması ki? MusicSurvivor vardı o mu?
O başlar başka başlar
Zaten 2015 den beridir yarışma ağırlıklı gidiyor forum , sen en durgun dönemlerine denk geldin ama kalıcı olacan gibi

O başlar başka başlar
Zaten 2015 den beridir yarışma ağırlıklı gidiyor forum , sen en durgun dönemlerine denk geldin ama kalıcı olacan gibi
Biraz hareketlilik yeterli, yarışmaları heyecanla bekliyorum. En ufak uyarımda basar giderim valla.. Siz beni kovamazsınız ben istifa ediyorum der gibi

Anemm beni niye çığırıcan sen tek başına yetersin valla 2 tane tane uyarı almak istemiyorum ben evet 6.yılıma gireceğim mart ayında bir kere bile uyarı almadım yorum yazarken dikkat ettiğim için almadım şükür bundan sonrada almıcamdan eminim

Forumun Angel'i
olarak şaşırtmadın valla. Ben geldiğim ilk ay 3 uyarı yedim, Allahtan silindiler banlanmıştım yoksa
O yüzden artık bişi olursa seni etiketlicem. Sen 6 yıllık profesyonel olarak halledersin

Forumun Angel'i
olarak şaşırtmadın valla. Ben geldiğim ilk ay 3 uyarı yedim, Allahtan silindiler banlanmıştım yoksa
O yüzden artık bişi olursa seni etiketlicem. Sen 6 yıllık profesyonel olarak halledersin

Ay sağolasın pek öyle düşünülmesede öyle olduğumu derler amannn tam adamını buldun ben anca Keremmm dikkat et diye hatırlatma yaparım o kadar