Zümrüdüanka hak edilmiş başarıdır. Birkaç haftaya totali de alacak bakın görürsünüz.
Demek FOX haber bülteninin ülkenin her kesimi izliyor ve diğerlerine göre daha güvenilir ve doğru görüyor 😎1 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU 8,46 24,00
9 SHOW ANA HABER 2,61 7,50
11 ILKER KARAGOZ ILE CALAR SAAT HAFTA SONU FOX 2,38 18,36
15 ATV ANA HABER 1,87 5,34
24 STAR ANA HABER 1,31 3,77
25 KANAL D HABER HAFTA SONU 1,27 3,63
45 ANA HABER TRT-1 0,82 2,33
Diğer kanalların yerine ben utandım, bu sonuçlarda kendilerinin hataları var...
Kapatsınlar ana haberlerini bari acun gibi, yazık...
Fox haber'in tüm ekibine tebrikler...
Kesinlikle, yıllardır... 👍Demek FOX haber bülteninin ülkenin her kesimi izliyor ve diğerlerine göre daha güvenilir ve doğru görüyor 😎
FOX'un başarısı malum ama Show da fena izlenmemiş bir tebriği de o hak ediyor.1 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU 8,46 24,00
9 SHOW ANA HABER 2,61 7,50
11 ILKER KARAGOZ ILE CALAR SAAT HAFTA SONU FOX 2,38 18,36
15 ATV ANA HABER 1,87 5,34
24 STAR ANA HABER 1,31 3,77
25 KANAL D HABER HAFTA SONU 1,27 3,63
45 ANA HABER TRT-1 0,82 2,33
Diğer kanalların yerine ben utandım, bu sonuçlarda kendilerinin hataları var...
Kapatsınlar ana haberlerini bari acun gibi, yazık...
Fox haber'in tüm ekibine tebrikler...
Show Haberin yükselen başarısının tek nedemi Cessur Ece Ünerdir.FOX'un başarısı malum ama Show da fena izlenmemiş bir tebriği de o hak ediyor.
Hafta sonları Pınar Erbaş'la da bayağı iyi reyting alıyor hatta bu sezon sık sık 5 reytingi bile gördüğü olmuştu. İnsanları sıkmayan akıcı kurgulu bir bülten olduğu için normal.Show Haberin yükselen başarısının tek nedemi Cessur Ece Ünerdir.
Doğrudur;fox dışında bülten bakmadığım için yorum yapamam ama Ece Ünerin sunumları zaten sürekli gündeme girdiği için;cessur;yüreğe dokunan;net biri.Gerçekten beğeniyorum.Hafta sonları Pınar Erbaş'la da bayağı iyi reyting alıyor hatta bu sezon sık sık 5 reytingi bile gördüğü olmuştu. İnsanları sıkmayan akıcı kurgulu bir bülten olduğu için normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?