29 Şubat 2020 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
58,884
Puanı
1,060

TOTAL'de "Kuzey Yıldızı İlk Aşk", AB'de "Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber" zirvede.

TOTAL
1KUZEY YILDIZI ILK ASKSHOW
2ZUMRUDUANKAFOX
3GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONUFOX
4KUZEY YILDIZI ILK ASK (ÖZET)SHOW
5ZUMRUDUANKA (ÖZET)FOX
6SURVIVOR TV8
7SHOW ANA HABERSHOW
8KIM MILYONER OLMAK ISTER ATV
9ATV ANA HABERATV
10SURVIVOR (ÖZET)TV8

AB
1GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONUFOX
2ZUMRUDUANKAFOX
3KUZEY YILDIZI ILK ASKSHOW
4SURVIVORTV8
5ZUMRUDUANKA (ÖZET)FOX
6KIM MILYONER OLMAK ISTERATV
7KUZEY YILDIZI ILK ASK (ÖZET)SHOW
8SURVIVOR (ÖZET)TV8
9SHOW ANA HABERSHOW
10IKI IYI COCUK (T.S)KANAL D

Kaynak: Medyafaresi
TİAK'ın aldığı karar nedeniyle tablolarda reyting oranları paylaşılmamaktadır.

Kimsenin açmadığını görünce tam da ben açacaktım ama mobilden tablolar aşırı zor oluyordu.
@Bully hızır gibi yetişmiş.

Reactions: Bully
Liste pekte değişmemiş zümrüdü ankanın zirveyi almasını bekliyorum.

Ortalama bir diziyle çöp bir yapımın cirit atması yüzünden sıkıcı bir gün ama gelecek hafta Hizmetçiler bomba gibi gelip aranan kanı getirecek inş.

Dün sosyal medya da diziler / programlar yayınlanacak diye eleştiri yapanların çoğu akşam oturup TV başında dizi izlemiş. Oranlar düşeceği yere baya bir artmış.

Gülbin ve Zümrüdüanka ise şaşırtmadı, tebrikler...

Ayrıca, tüm kategorilerde ilk 20'de yüksek oranlar ile Yasak Elma'nın yayınlanan iki tekrarı da yer almış, oranlar bu hafta baya bir aratacak.

Survivor cumartesi bile 4 reytinglere düştüyse işi yaş, pazartesi 3 reyting anca alır heralde. Bu gidişle yakında ilk 10'a bile giremeyecek

TV izlemedim (anket yokmuş😊)

Herhalde Pazar yapımları da yayınlanacak?

Survivor'dan 8 bekliyordum 5 gelmiş, şaka gibi.

Unutmuşum onu.

FOX'un Zümrüdüanka'yı yayınlayıp, Savaşçı'yı yayınlamaması ne alaka onu anlamadım? Ya ikisini de koy, ya da koyma!
Zümrüdüanka yeni dizi olduğu için kıyamamışlardır. Savaşçı asker dizisi olduğu için onun yayınlanmaması daha normal.

Survivor 5 bile alamamış Pazartesi Salı 3 alırsa Acun şükretsin

Tüm diziler ve yarışmalar izlenmiş..Hayat devam ediyor...Ettiriliyor..
Oranlara gelince sıralama değişmiyor pek...Haberlerde daima ve daima Fox dizilerin arasına girsede...Total Kuzey Yıldızına devam...AB Zmdürandka devam etmiş. Saat 8 deki Fenerbahçe maçı ve ülkedeki durum göz önüne alınırsa Survivor dahi 5 ratingle ilk 5 de yeralmış.

Survivor böyle olaylı bir sezonda bile bu oranları alıyorsa insanları sıktı demektir sanırım... Başka bir açıklama bulamıyorum çünkü.

Reactions: Hazem
Survivor rezil olmuş.

TV8 topyekün kapanır yada el değiştirir umarım.

Valla bu ülkedeki durumlar, futbol maçları da nasıl oluyorsa bir tek Survivor'a etki ediyor. Dün yayınlanan diziler ve bugün olan diziler hepsi yükseliş yaşıyor Survivor düşüyor, belli ki sıkıldı millet ne kadar sevsem de yarışmayı durum bu. Bugün tüm kanallar boş bakalım kaç alacak, eskiden olsa 10+ alırdı böyle boş günde ama şimdi 7+ alsa başarıdır.

Reactions: Emre Ozansoy
Kuzey Yıldızı'na tebrikler, nerdeyse 10 reyting almış... Zumruduanka'da oranlarını garip bir şekilde yükseltmiş ama ben Mayıs'a kadar 5'li reytinglere düşeceğinden eminim.

Nerden eminsin
vede neden garip diyosun ratingine

Son düzenleme: