Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'a Rekor Teklif!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
71131

Netflix, bir dönem ekranlarda fırtına gibi esen dizi Aşk-ı Memnu'nun başrol oyuncuları Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'a tekrar bir araya gelmeleri için rekor bir ücret teklif etti.

Türkiye'de tam olarak istediği ilgiyi göremeyen Netflix, Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'a rekor bir ücretle teklif götürdüğü iddiaları sevilen oyuncuların hayranlarını bir hayli heyecanlandırdı. TV8'de yayınlanan 'Gel Konuşalım' isimli magazin programının haberine göre, film projesi için Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ'a tam 1 milyon lira teklif edildi. İddialara göre, Netflix'in teklifine Kıvanç Tatlıtuğ, sıcak bakarken Beren Saat, düşünmek için zaman istedi.​

Sabah programda izlerken gördüm ama doğru olduğunu zannetmiyorum. Geçen gün Müge ve Gülşen'de de bahsedildi ve kaynak olarak Adolftay gösterildi. Adolftay'ın paylaiştığı şeyler bazen yalan çıkıyor.

Adolf’a göre Beren’in dizisinde Selçuk Yöntem de olacaktı :A

Geçen sene de Hazal ve Çağatay Netflix filminde haberleri çıkmıştı :F Şu magazin programlarının bomboş haberleri sinir ediyor insanı :A

Ayrıca Netflix mi umduğunu bulamamış 1.5 milyon üyemiz var dediler daha dün :F :F

Adolf’a göre Beren’in dizisinde Selçuk Yöntem de olacaktı :A

Geçen sene de Hazal ve Çağatay Netflix filminde haberleri çıkmıştı :F Şu magazin programlarının bomboş haberleri sinir ediyor insanı :A

Ayrıca Netflix mi umduğunu bulamamış 1.5 milyon üyemiz var dediler daha dün :F :F

Haberlerini bir Instagram hesabına göre yapıyorlar, cidden ekranda ki magazin programları sadece TV100'de daha iyi. Magazin konusunda TV100'den daha iyi kanal yok.

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Aksine Türkiye pazarında oldukça mutlu olduk diye açıklaması var Netflix'in, ne umduğunu bulamaması.. Baştan sona yalan haber. :A

Kimse DİZİ BATIRAN VE MİLLETİN GÖNLÜNDEN DÜŞEN BİRİLERİNE BU PARAYI VERMEZ.

• Olmamış
Reactions: sokak sanati
Aksine Türkiye pazarında oldukça mutlu olduk diye açıklaması var Netflix'in, ne umduğunu bulamaması.. Baştan sona yalan haber. :A

Kimse DİZİ BATIRAN VE MİLLETİN GÖNLÜNDEN DÜŞEN BİRİLERİNE BU PARAYI VERMEZ.
İlk kısım iyi de ikinci paragraf olmamış :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
Rekor üstüne rekor kırıyor Beren Saat. Tek sezonda biten işi yok zaten. NetFlix'in kadrolu elemanı olacak bu gidişler. Her işini ona teklif ediyorlar.:A

• Harika
Reactions: Harunnn60
Kıskanan @mrt-06 'lar çatlasın. Perran Kutman'ın yeni dizi haberi çıksa kimse tınlamaz bile. O yüzden kimse kadına teklif bile götürmüyor. :A @sokak sanati

Perran kim yaa. Tutmuş bir tane dizisi var onda da hep aynı rol zaten. 1970'den beri öğretmen bu kadın. 50 yıl boyunca öğretmeni oynamak için çabaya gerek yokki zaten fakültesi 4 yıl :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Yalan haber olduğunu düşünüyorum ben de..