'Seksenler' Dizisiyle İlgili İlginç Gelişme!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
İlgili resim
İlgili resim

Yeni sezonda ekranlara dönecek olan 'Seksenler' dizisiyle ilgili yeni gelişme!

Birol Güven'in yapımcılığını ve senaristliğini üstlendiği dizi yeni sezonda günlük dizi olarak ekranlara gelecek. Hatırlanacağı üzere Birol Güven'in bir diğer dizisi 'Çocuklar Duymasın' da FOX'ta bir sezon günlük dizi olarak yayınlanmıştı.

Günlük dizi 'Seksenler''in kanalı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Bu güzel bir haber olmuş işte. Saçma günlük aşk dizilerinden daha farklı bir kurgusunu olacağı dizinin yayınlanması çok daha güzel olur.

360 Birol Güven'le ve Seksenler'le çok sıkı fıkı. Her akşam tekrarını verdiklerini düşününce çok olası duruyor. Ama diğer kanallar da talip olacaktır.
Kendi görüşüme gelince; tekrar çekilmesi bence gereksiz, eski tadı bulamaz.

Günlük dizi olacaksa bir süre sonra bayacaktır. İlk bölümlerini izlerim yine de :)

Kanalın 360 TV olması çok büyük ihtimal bence. Ama TRT'de her gün 20-21 arası olsa çok daha iyi olurdu. :)

Tekrardan TRT 1'de yayınlanacağını düşünüyorum. Haber öncesi kuşak çok dolu. Onun yerine haber saatini değiştirp, dizilerden önce yayınlanabilir ama bence haftalık olarak yayınlansa daha iyi olur. (b)

Günlük yayınlanacaksa bence 360TV’de yayınlanır, zaten tekrarları da sürekli kanalda veriliyor.

Günlük yayınlanacak ise bana da 360 da yayınlanır gibi geliyor. Trt de olma ihtimali de var tabi. Günlük olarak yayinlanirsa bir süre sonra bayar gibi geliyo. Yine de Pembe dizilerden bozma entrikalı günlük dizilerin yanında farklı bir soluk olur diye düşünüyorum.

Millet kalite bozulmasın diye 20 dakikalık dizileri senede 8-10 bölüm yapıyor. Bizimkiler de haftada 2 saatlik diziler yetmez diyerek her gün yayınlansın daha çok para kazanalım derdine düşüyor. :)

Bizden adam olmayacağının binlerce kanıtından biri. :)

• Beğendim
Reactions: Aserat

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,479
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto