Sevilen Şarkıcı Mero 'Çukur'da!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,646
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Show TV'nin sevilen ve iddialı dizisi Çukur'un yeni sezon müziği Mero'dan!

1545042925781-cukur_title_anaspot_2222-1561406551.jpg

Çok farklı ve aksiyonu bol bir sezon izleyiciyi beklerken son dönemde YouTube trend listelerinden düşmeyen Mero bomba bir şarkıyla Çukur’un yeni sezonunda yer alacak.

Önümüzdeki günlerde çıkaracağı Almanca şarkının Türkçe halini Çukur dizisi için hazırlayacak olan Mero, Ay Yapım ile gerçekleştirdiği görüşmeden oldukça memnun görünüyor. Geçtiğimiz gün Instagram hikayesinde de Ay Yapım’ı paylaşan Mero bu sezon Çukur dizisiyle birlikte Türkiye gündemine oturmaya devam edeceğe benziyor.

835

'Çukur' yeni sezonda Show TV'de!

Kaynak: Mustafa Kılıç

• İlginç
  • Harika
Reactions: Çiğdem and Gizmen
Adama bak, 'Olabilir' diye bir şarkı yaptı patladı gitti. Vallahi sektör tuhaf artık, bir şarkıyla işi halledebiliyorsun. Geçen bir club fiyatlarına baktım. Yıllardır sektörde olan ismin ücreti 50 TL, Mero'nun bileti 80'den başlıyordu ön satışı. :D

Evet keko/kro tüm betimlemeler böyle :F @Çiğdem
Çok keko geliyor bana. :A Almanca söylediği kısımlarından bir şey anlamıyorum ama Türkçe yerleri öyle bir his veriyor açıkçası. :A
@kerem in Alaman dazlaklarından biri :A :A :A

Zaten en nefret ettiğim tür bu Çukurun heyecan yok şarkısından bile nefret ediyorum bu türde tek sevdiğim şu oldu Mustiyle olmasıyla ilgisi yok öncesindende sevmiştim :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Evet keko/kro tüm betimlemeler böyle :F @Çiğdem
@kerem in Alaman dazlaklarından biri :A :A :A

Zaten en nefret ettiğim tür bu Çukurun heyecan yok şarkısından bile nefret ediyorum bu türde tek sevdiğim şu oldu Mustiyle olmasıyla ilgisi yok öncesindende sevmiştim :A :A :A
Rap müzik şu an pop müzikten ülkemizi baz alarak söylüyorum daha önde. İleride Türkçe pop biterse karışmam artık kendinizi alıştırın :F