Sezonun En Çok Ciro Yapan Dizileri Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,281
Puanı
1,060
Forbes Türkiye bu yılın en çok ciro yapan dizilerini mercek altına aldı.

Buna göre ilk sırada Show TV'nin sevilen dizisi 'Çukur' (Ay Yapım) yer alırken bu sezon başlayan 'Bir Zamanlar Çukurova' (Tims&B) 2; geçtiğimiz aylarda sona eren 'Diriliş: Ertuğrul' (Tekden Film) ise 3. sırada yer aldı.

Öte yandan kanal bazında ise TRT 1 ise
9 dizisini listeye sokarak dikkat çekti.

İşte yılın en çok kazandıran 25 yapımı:
IMG_20190726_152728.jpg

• Harika
Reactions: Çiğdem
TRT dizilerinin bu kadar kazandırdığına kimse inandıramaz beni. Diriliş, Payitaht ve Elimi Bırakma tamam ama diğerleri 2-3 reytingle ne kadar kar etmiş olabilir ki. İkizler ve Çocuklar Duymasın da galiba çok ucuza çekildikleri için girebilmiş.

Özellikle Bir Aile Hikayesi'in olmaması da şaşırttı. Hadi Kuzgun ve Jet Sosyete'nin yokluğunu kabul edebilirim ama 2 reytinglik dizilerden daha az kazandığına inanmam.

YASAK ELMA BÜYÜK TEBRİKLER. :A Çatlatmaya devam. :Z

Liste hatalı Kadın yok. :A
Normalde laf atardım ama sezon boyunca 1. olan dizinin yokluğu beni de şaşırttı o yüzden bir şey demeyeceğim. :A

Ama Elma'nın görüp görebileceği en yüksek sıralama bu çünkü yeni sezonda sepet havası. :Z

Avlu iyi almış . Sevindim . ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ .

İkizler Memo - Can ve Çocuklar Duymasın şaşırttı beni... Rakamlar cidden, böyle iki dizi için güzel.

İlk 5'in içinde Yasak Elmayı görmek ayrı bir güzel ♥

• Harika
Reactions: alperuz
Ekonomik kriz dizileri de vurmus gecen sezona göre cirolarda düşüş var
Her bölümü neredeyse 1.olan kadın niye listede yok
Keşke her dizinin cirosunu aciklasalardi

Bir Zamanlar Çukurova iyi iş yapmış, yeni sezonda da iddiasını sürdürecektir umarım. :Z

Arka Sokaklar, D'nin gururu vallahi. :A