- Reaksiyon puanı
- 79,205
- Puanı
- 1,060
benim
Yeni bir hanzomu buldunuz
Yeni bir hanzomu buldunuz
Fazla babyface oldugu için İstanbullu idizisinde gıcıktım ama Kalvye Delikanlılarında sevdim O yuzden buna Hanzo diyemem hem ayrıca öyle kıllı bi tip değil Bıyıkları bile zor cıkmiş bacım
Fazla babyface oldugu için İstanbullu idizisinde gıcıktım ama Kalvye Delikanlılarında sevdim O yuzden buna Hanzo diyemem hem ayrıca öyle kıllı bi tip değil Bıyıkları bile zor cıkmiş bacım
Afişteki haline dedim ben Ama ozaman değiştireyim bu zibidiyimi buldunuz şimdide Buna onay verir abicim sanırım @xemrexxx
Konudaki fotosu kötü evet Bu konuda hak veriyorum ama geneli için değilAfişteki haline dedim ben Ama ozaman değiştireyim bu zibidiyimi buldunuz şimdide Buna onay verir abicim sanırım @xemrexxx
aldın mı ağzının payını düdük @ÇiğdemFazla babyface oldugu için İstanbullu idizisinde gıcıktım ama Kalvye Delikanlılarında sevdim O yuzden buna Hanzo diyemem hem ayrıca öyle kıllı bi tip değil Bıyıkları bile zor cıkmiş bacım
Ay sen bi çekil başımızdanAfişteki haline dedim ben Ama ozaman değiştireyim bu zibidiyimi buldunuz şimdide Buna onay verir abicim sanırım @xemrexxx
Düdük mü? Kullan bunu cnm
Makyajını cıkarınca ortaya bu cıktıbence önde net bir şekilde görünen sensin Yazık köpek olmaya mı özendin