Bizim Hikaye - 70. Bölüm (FİNAL) Yorumları

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
68179
FOX TV'nin iki sezondur büyük ilgiyle izlenilen dizisi ''Bizim Hikaye'' bu akşam ekran yolculuğunu sonlandırıyor!

İşte final fragmanları:

Final bölümü ile ilgili yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz. İyi seyirler...

@vadikızı @denizz19 @turkuazz @ozmoturk @xBUGRAx @Dosi @ozgur2113 @serhatt ve izleyen diğer herkes!

Bu sezon ilk uğurlayacağım dizim.
Güzel bir final olur umarım

Çok iyiydi final. Sonu büyük sürpriz oldu. :A

FOX ve Medyapım'ın ilk göz bebeği, Hazal Kaya'nın küllerinden doğuşu, Burak Deniz'in zirvesi, Türkiye'de Shameless olmaz diyenlere kapak bir iş oldu. :A Teşekkürler...

Mükemmel bir diziydi kesinlikle o son sahnede onlar gülüyor ben ise üzülüyordum :(:( mükemmel bir final ile noktayı koydular daha söyleyecek çok şeylerim var ama söyleyemiyorum :(
(ve bitti güle güle bizim hikaye)

FOX ve Medyapım'ın ilk göz bebeği, Hazal Kaya'nın küllerinden doğuşu, Burak Deniz'in zirvesi, Türkiye'de Shameless olmaz diyenlere kapak bir iş oldu. :A Teşekkürler...
O zirveden başka kanalların yararlandığını görünce de ben güleceğim. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xBUGRAx

Bölümün başında biraz sıkılmıştım ama bölümün sonlari bile aslımda o rüya ile bağlantılıydı. Filizin kızının Fikri'ye olan etkisi yani.
Sonu gercektende sürpriz bir şekilde bitti.
Tüm ekibin eline sağlık?

• Harika
Reactions: xBUGRAx
Bölümün başında biraz sıkılmıştım ama bölümün sonlari bile aslımda o rüya ile bağlantılıydı. Filizin kızının Fikri'ye olan etkisi yani.
Sonu gercektende sürpriz bir şekilde bitti.
Tüm ekibin eline sağlık?
Nasıl bir sürpriz işte mutlu sonla bitmedi mi. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Dosi