"Canevim" Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
85,915
Puanı
1,060
68025

ATV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Canevim'in yayın tarihi belli oldu!

Yapımcılığını Koliba Film'in, yönetmenliğini Adnan Güler'in üstlendiği, kadrosunda Biran Damla Yılmaz, Özgür Çevik, Aras Aydın, Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Ezgi Şenler, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı'nın yer aldığı dizi 27 Mayıs'ta başlıyor.

''Canevim'' ilk bölümüyle 27 Mayıs Pazartesi akşamı ATV'de!

• Beğendim
Reactions: Angelica
Çok doğru bir karar olmuş. Umarım o güne kadar Zalim İstanbul, sezon finali yapar da izlerim rahatça :D Tutacağını düşünüyorum.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Fatmagül'e benzettiğim için gıcıgım bu diziye:X

Araya bayram geliyor :A Bayramda tv izlenmediği için 2.bölüm güme gidecek:Z

Çok kötü duruyor tanıtımlar. Biran Damla çöl kötü bi oyuncu ya. Niye oynatıyorlar anlamıyorum. Dizide herkez botokslu duruyor. Hiç bir doğallık yok.:(
Zaten Basrollerin hikayesi ilgimi çekmedi ama MY'de ki gülnihalin hikayesi ilginç geldi.:D
Ben de sevmıyorum o kızı:X Sırf koca ağzıyla ağlasın diye koymuşlar gibi:A Yine kötü yine kötü gülnihal:F

3 veya 10 Haziran'da başlatmak çok mu zordu. :A
Neyine güveniyorsa, birde Söz'un final tarihinde başlıyor :A ogüne Çukur ve diğer yapımlarında sezon finali vardir belki.
3 haziranda herkes bayram telaşında olacak. 10'u en mantıklısı olurdu:D

Neyine güveniyorsa, birde Söz'un final tarihinde başlıyor :A ogüne Çukur ve diğer yapımlarında sezon finali vardir belki.
3 haziranda herkes bayram telaşında olacak. 10'u en mantıklısı olurdu:D
Çukur, Söz, Zalim İstanbul, Yasak Elma, Vuslat hepsi aynı gün sezon finali veya final yapacak. ATV kendi kaşınmış yapacak bir şey yok. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Niye bu tarih? Dizilerin sezon finali ve final tarihine denk gelmiş, yanlış karar... Tutacaktır dizi ama ertesi hafta da bayram, neden risk aldılar acaba?

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: kerem and serhatt