Beren Saat’li Netflix Dizisinin İsmi Belli Oldu! İlk Kare Yayınlandı!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Netflix Türkiye’nin merakla beklenen yeni dizisinin çekimleri başladı!

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, başrollerinde Beren Saat, Mehmet Günsür, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova ve Tim Seyfi ve Metin Akdülger’in yer aldığı dizinin ismi “Atiye” olarak açıklandı. Dizi, 8 bölümden oluşacak.

“Atiye (The Gift)” yakında Netflix’te!

Kaynak: Ranini.tv

Gizem olsa daha iyi olurdu yine de şans vereceğim beren melisa ve metin im için. :bhr:

GoT ne oluyor, o da mı çöp :A

GoT’u fantastikten saymıyorum o ve LOTR farklı evrenlerde geçen gerçekçi fantezi yapımlar :A Fantastikten kastım Sihirli Annem, Supernatural, Selena, Acemi Cadı, Bez Bebek, Hakan Muhafız, Sırlar Dünyası gibi yapımlar. :A

GoT’u fantastikten saymıyorum o ve LOTR farklı evrenlerde geçen gerçekçi fantezi yapımlar :A Fantastikten kastım Sihirli Annem, Supernatural, Selena, Acemi Cadı, Bez Bebek, Hakan Muhafız, Sırlar Dünyası gibi yapımlar. :A
@pompy reyiz duymasın :A

Efsane bir dizi geliyor yeniden. Merakla bekliyoruz. The Protector gibi ünlü kişilerin sahnede övmesine varacak kadar bir başarısı olacaktır.

Merakla bekliyorum bu diziyi. Erkek oyuncuları pek sevmem ama Beren ve Melisa şahane. İkiside çok sevdiğim isimler. Yan kadroda Nebahat Çehre'yi görmeyi umuyorum.:D

Atiye ne yaa :F The Gifted diye dizi de vardı Foxt'ta. Adını beğenmedim. Değişir umarim.

66054

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem