‘Yüzleşme’ Final Yapıyor!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061
Kanal D’nin büyük umutlarla yayın hayatına başlayan dizisi “Yüzleşme” final yapıyor!

T Compant imzasıyla yayınlanan; başrollerinde Engin Öztürk, Hande Doğandemir, Uğur Yücel, Yeşim Ceren Bozoğlu gibi isimlerin yer aldığı dizi 4. bölümüyle final yapıyor.

“Yüzleşme” final bölümüyle salı 20.00’de Kanal D’de!

Olmuyorsa zorlamamak lazım. Neden bu kadında başrol sevdası inadı var anlamıyorum. Aynısı Seçkin Özdemir için de geçerli. Başrollerinde oldukları dizileri patır patır dökülüyor. Ben bunların yerinde olsam yardımcı başrol ama sağlam yeni bir dizide oynarım. Bunlar egolarına yediremiyor bence. :)

Kanal d nin aciklamasi ise yaramadi final yapmicakmis bilmem ne 1 reyting zorla alioolar utanmadan bitmicez diolar tekme tokatla kovuldular gule gule

Doğru düzgün dizi tutturamayan Hande Doğandemir’e başrol verirseniz böyle olur. İyi bir oyuncu olabilir ama halk kendini istemiyor görüldüğü gibi. Uğur Yücel de tutmayan dizilerle prestijini lekeliyor. Güzelim kadro çöpe gitti. :(

Kanal D'de oluşu en büyük dezavantajlarından biriydi ve tabi ki Hande'nin başrol oluşu, kadroya yazık oldu.

Hande Doğandemir'e bağlamak aşırı mantıksız bitişini. Güneşi Beklerken dizisinde de başroldü ama dizi çok iyi reytingler aldı. Mantık dışı yorumlar. :A

Hande Doğandemir'e bağlamak aşırı mantıksız bitişini. Güneşi Beklerken dizisinde de başroldü ama dizi çok iyi reytingler aldı. Mantık dışı yorumlar. :A
65934

Dizilerin aldığı düşük reytinglerin oyuncular yüzünden aldıklarını söylemek kadar saçma birşey yoktur herhalde..

• Beğendim
Reactions: denizz19
Yılların D'sinde iddialı diyebileceğimiz tek dizi 4. bölümünde bitiyor :A Artık bu kanalda dizi falan tutmaz birkaç yıla kapanırsa şaşırmam :D

Olmuyorsa zorlamamak lazım. Neden bu kadında başrol sevdası inadı var anlamıyorum. Aynısı Seçkin Özdemir için de geçerli. Başrollerinde oldukları dizileri patır patır dökülüyor. Ben bunların yerinde olsam yardımcı başrol ama sağlam yeni bir dizide oynarım. Bunlar egolarına yediremiyor bence. :)
Ben boşunamı ecünnüler ile savasıyorum hep tipsiz ve beceriksiz kişileri özellikle seçiyorlar ve dünya para veriyorlar :A :A :A @Forumdash @serhatt @MasacRE @xemrexxx