Hazal Kaya ile Ali Atay Evlendi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
131,100
Puanı
1,060
64679

Ekranların başarılı ve güzel oyuncusu Hazal Kaya ile başarılı yönetmen ve oyuncu Ali Atay 5 yıllık ilişkilerini evlilikle taclandırdılar. Ünlü çift yoğun iş temposundan dolayı balayını yazın yapacaklarını belirtiler.
Mecidiyeköy Fairmont Quasar İstanbul'da gerçekleşen törene bir çok ünlü isim katıldı.

Hazal Kaya'nın gelinliğini yakın arkadaşı Özgür Mansur tasarladı.

Bizde Fav10 ailesi olarak bu güzel çifte mutluluklar dileriz!

Ayy kendin evlenemedin kızı kıskan :A
Kıskansam konusunu açmam :A
çiçeği özgür çevik kapmış bence @Çiğdem- le @serhatt bu fırsatı kaçırmasın oğlanın kısmeti açılır şimdi :A bu arada ferihanın düğününde çiçeği kırgınlardaki oğlan kapıyor resmen marul kokulu oyunlar bunlar :A @mrt-06 yine üst aklı çözdüm?A @MasacRE @DarkLegenD @kerem @Yiğitt @Aserat @Harunnn60 @ozgur2113 @dreamy @turkuazz @ozmoturk @vadikızı

çiçeği özgür çevik kapmış bence @Çiğdem- le @serhatt bu fırsatı kaçırmasın oğlanın kısmeti açılır şimdi :A bu arada ferihanın düğününde çiçeği kırgınlardaki oğlan kapıyor resmen marul kokulu oyunlar bunlar :A @mrt-06 yine üst aklı çözdüm?A @MasacRE @DarkLegenD @kerem @Yiğitt @Aserat @Harunnn60 @ozgur2113 @dreamy @turkuazz @ozmoturk @vadikızı
Özgür Çevik'i değil Burak Deniz'i isterim ben :bhr:

Özgür Çevik'i değil Burak Deniz'i isterim ben :bhr:
öZGÜR tam serhatlık :A :A :A