Çarşamba günü Muhteşem Yüzyıl sayfasına 200 yorum yapmış daha doğrusu post kasmış.biz ne kadar yakalamaya çalışsakta gül ağa kaçıyor bir şekilde)
Çarşamba günü Muhteşem Yüzyıl sayfasına 200 yorum yapmış daha doğrusu post kasmış.biz ne kadar yakalamaya çalışsakta gül ağa kaçıyor bir şekilde)
ayol hem çiğdem- hem sürgünüm pohpohliyi seni hala bir sonuç alamdın demek ki akü yetersizbiz ne kadar yakalamaya çalışsakta gül ağa kaçıyor bir şekilde)
zaten hep my sayfasında post kasıyor herzamanki haliÇarşamba günü Muhteşem Yüzyıl sayfasına 200 yorum yapmış daha doğrusu post kasmış.
MUhteşem Yüzyıl bitmeden geçilmez.zaten hep my sayfasında post kasıyor herzamanki hali
napacaktım tubam tubam gel bana diye hayal mi kuracaktım söyle bunu arkadaşazaten hep my sayfasında post kasıyor herzamanki hali
muhteşem yüzyıl biterse gülağanın motor teklemeye başlayacaktır bu sezon sonu geçeriz artıkMUhteşem Yüzyıl bitmeden geçilmez.
gül ağa diye dizi çekicem oradan devam ederim ben başrol sen olucanmuhteşem yüzyıl biterse gülağanın motor teklemeye başlayacaktır bu sezon sonu geçeriz artık
kpa ile ilgili haftada iki konu açılıyorsa menoyla ilgili 32 konu açılıyornapacaktım tubam tubam gel bana diye hayal mi kuracaktım söyle bunu arkadaşa
ee o da büyüklük farkıkpa ile ilgili haftada iki konu açılıyorsa menoyla ilgili 32 konu açılıyor
menon artık totoyu kaybetti nurbanuya dua et nurbanu olmasa sinek avlar dizi ?ee o da büyüklük farkıkpa dakilerin kalitesini-gücünü topla meno teyzemin saçı etmez
gulu gulu kapar dizi bişi olmazmenon artık totoyu kaybetti nurbanuya dua et nurbanu olmasa sinek avlar dizi ?
gül ağa yı artık bıraktın sanırımgulu gulu kapar dizi bişi olmazneyse ben kaçtım uykum geldi siz gül ağayı şey etmeye devam edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?