28 Nisan 2015 Salı ABD Reytingleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,848
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Amerika'da Salı gecesinin reytingleri belli oldu.

Günün en dikkat çekici gelişmesi The Flash'ın oranlarını arttırıp uçuşa geçmesi oldu. Bir CW dizisi için mükemmel reytingler alan dizi, güçlü kanaldaki çizgi roman rakibi Agents of S.H.I.E.L.D.S.'a yetişti.

İlk sezonlarında Fox'un güçlü kozlarından olan New Girl 1 reyting sınırına kadar düştü.

NBC komedilerinden Undateable idare ediyor kanalını fakat One Big Happy hızla iptale koşuyor.

İşte günün reytingleri:

SaatKanalProgram18-49 RatingToplam izleyici
08:00NBCThe Voice2.2/89.49
CBSNCIS2.0/714.85
ABCDancing with the Stars1.7/610.07
CWThe Flash1.5/53.93
FOXHell's Kitchen1.1/43.25
09:00CBSNCIS: New Orleans1.9/614.55
ABCMarvel's Agents of S.H.I.E.L.D.1.5/54.57
NBCUndateable1.2/44.53
FOXNew Girl1.0/32.07
CWiZombie0.7/21.69
09:30NBCOne Big Happy0.8/33.08
FOXWeird Loners0.6/21.42
10:00NBCChicago Fire1.6/56.85
CBSPerson Of Interest1.4/48.45
ABC20/20 - Captive 1.4/45.88

kablolu kanalların reytingi bir an önce gelsede reytinglerden tat alsak hiç fena olmayacak :)
bir kamyon dizi var izlediğim tek dizi yok içlerinde :)

yine ncis lerle doldurmuşlar günü :)

The Flash adeta uçmuş. CW, bu diziden bol bol kazanç sağlayacak gibi. :)

The Flash sezon finalinde 2 reytingi görür mü acaba? :D
kablolu kanalların reytingi bir an önce gelsede reytinglerden tat alsak hiç fena olmayacak :)
bir kamyon dizi var izlediğim tek dizi yok içlerinde :)

yine ncis lerle doldurmuşlar günü :)
The Flash adeta uçmuş. CW, bu diziden bol bol kazanç sağlayacak gibi. :)
İmkansıza yakın. :D
@mrt-06 9.9 bölüm puanı almış bir dizi sezon finalinde 2 reytingi görmek ihtimali var bu sezon olmasada bu dizi ilk 2 reyting alan dizi olucak cw kanalında ergeç ben buna inanıyorum dizi tekrarlarıyla bile 0.5 alıyor diğer cw kanallarının yeni bölümleri 0.5 alıyor düşün yanı:F

@mrt-06 9.9 bölüm puanı almış bir dizi sezon finalinde 2 reytingi görmek ihtimali var bu sezon olmasada bu dizi ilk 2 reyting alan dizi olucak cw kanalında ergeç ben buna inanıyorum dizi tekrarlarıyla bile 0.5 alıyor diğer cw kanallarının yeni bölümleri 0.5 alıyor düşün yanı:F
başka bir kanalda olsa 2 reytingi görürde CW de sanırım 2 reytingi görmüş dizi yok :) tarih yazmaz :)

başka bir kanalda olsa 2 reytingi görürde CW de sanırım 2 reytingi görmüş dizi yok :) tarih yazmaz :)
cw kanalında normalde 0.5 reyting ortalama alınıyor ama the flash özeti bile .0.5 alıp normal reytingi 1 i geçiyor tabi arrow reytingide iyi özeti onunda 0.4 alıp yeni bölümü 1 .1 reyting alabiliyor
the flash fox kanalında olsa 3 reytingle oynardı gotham bile 2 .5 reyting falan aldığı dönem vardı sanırım the flash 3 reyting ortalamadan aşşağıya inmezdi fox ta 🙂🙂🙂

cw kanalında normalde 0.5 reyting ortalama alınıyor ama the flash özeti bile .0.5 alıp normal reytingi 1 i geçiyor tabi arrow reytingide iyi özeti onunda 0.4 alıp yeni bölümü 1 .1 reyting alabiliyor
the flash fox kanalında olsa 3 reytingle oynardı gotham bile 2 .5 reyting falan aldığı dönem vardı sanırım the flash 3 reyting ortalamadan aşşağıya inmezdi fox ta 🙂🙂🙂
o dediğin olay pekde tahmin ettiğin gibi gerçekleşmez :) mesela adanalı veya yahşi cazibe gibi dizilerin normal yayınlanan yeni bölümleri 5 veya 6 reyting gibi vasat oranalr aldığı halde kırk kez tekrarlanan sabah tekrarları 3 reytinge kadar çıkıp çok başarılı sonuçlar alıyor ? buna rağmen yeni bölümleri 15 20 lere kadar çıkan öbgz ve aşk ı memnu gibi dizilerin ilk tekrarları 2 reyting anca alıyor :)
yani kısaca cıvık dizilerin tekrarı daha çok izlenir türkiyedede böyledir dünyadada :)
yani the flash bir fox kanalında yayınlansa bu oranlarıda almaz çünkü fox un izleyici kitlesinin yapısı farklı :))

o dediğin olay pekde tahmin ettiğin gibi gerçekleşmez :) mesela adanalı veya yahşi cazibe gibi dizilerin normal yayınlanan yeni bölümleri 5 veya 6 reyting gibi vasat oranalr aldığı halde kırk kez tekrarlanan sabah tekrarları 3 reytinge kadar çıkıp çok başarılı sonuçlar alıyor ? buna rağmen yeni bölümleri 15 20 lere kadar çıkan öbgz ve aşk ı memnu gibi dizilerin ilk tekrarları 2 reyting anca alıyor :)
yani kısaca cıvık dizilerin tekrarı daha çok izlenir türkiyedede böyledir dünyadada :)
yani the flash bir fox kanalında yayınlansa bu oranlarıda almaz çünkü fox un izleyici kitlesinin yapısı farklı :))
sen ne dersen de 2 reytingi cw kanalında alsında ozaman görücem ben seni sezon finalinden çok umutuluyum @mrt-06 gibi kesin rekor bir reyting gelicek 1.7 yikesin görücez bak yazıyorum buraya:F

sen ne dersen de 2 reytingi cw kanalında alsında ozaman görücem ben seni sezon finalinden çok umutuluyum @mrt-06 gibi kesin rekor bir reyting gelicek 1.7 yikesin görücez bak yazıyorum buraya:F
2 reyting alsın final bölümünü izleyeceğim söz sana :)) ama hiç sanmıyorum
@mrt-06 yıda kötü emellerine kurban ettin zaten:) eskiden ne iyi bir insandı şimdi cw izledikten beri yolda görsem selam vermem yani adama o derece kıl oldum :))

İmkansıza yakın. :D
Neden? :D

Hadi ya inşallah, valla yavaş yavaş izliyorum bölümler bomba. :D

2 reyting alsın final bölümünü izleyeceğim söz sana :)) ama hiç sanmıyorum
@mrt-06 yıda kötü emellerine kurban ettin zaten:) eskiden ne iyi bir insandı şimdi cw izledikten beri yolda görsem selam vermem yani adama o derece kıl oldum :))
:F Episodes'i birlikte izlediğimiz günleri ne çabuk unuttun destere şimdi böyle mi olduk. :(

O kadar yükselmesi imkansız dizilerin, sezon finallerinde zaten ciddi yükselişler görülmez. İlla 2'ye ulaşacaksa en uygun zaman 2. sezonun ilk bölümü olur ama CW için o da zor tabii. :):)
Bir gün CW çok büyük bir kanal olacak işte o zaman bu ezdiğin günleri @Çiğdem- ile hatırlatacağız. :D

Neden? :D

Hadi ya inşallah, valla yavaş yavaş izliyorum bölümler bomba. :D

:F Episodes'i birlikte izlediğimiz günleri ne çabuk unuttun destere şimdi böyle mi olduk. :(
o zaman lafımı düzelteyim :) episodes un yeni sezonu başlayana kadar selam vermem diyecektim :))