28 Nisan 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 2 18.2%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 1 9.1%
  • Survivor (Show)

Oy: 6 54.5%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • İffet (Star)

• Yeni Bir Hayat (Star)

• Lale Devri (Fox)

• Şefkat Tepe (STV)

Oy: 3 27.3%
  • Elde Var Hayat (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 18.2%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
tns mayısta göstermelik başlıyor asıl eylülde başlayacak

TNS geldikten sonra diğer hiç bir şirketin önemi kalmayacak, bu ortada, bence yorum yazacaklar da TNS'ye göre değerlendirmede bulunsun, SBT ne idüğü belirsiz bir şirket, sadece resmi şirket yok diye yararlandık, bu böyle bilinmeli.

sbt ye baştan karşı çıkanlar istedikleri sonuçları verecek diye tns yi baştan kabullenmişler sbt resmi şirket olmamasına rağmen ona bakılarak programlar bitirildi tns asla tek ölçüm şirketi olarak kabulgörmeyecek

asıl tns nin ne olduğu belli değil 4 il ve 1040 kişi ben daha gerçekçi ölçerim tns den

eylüle kadar kanallar sbt-tns karışık kararlar alır.. eylülden sonra sbt unutulacak..

bu iş daha çzöülmedi tns de küçük kanallar dağılacak 4 kanal tns ye diğerleri sbt ye inanmak isteyecek kalıcı çözüm yok ortada şimdiden atv ve stv nin tns yi istemediğine yönelik haberlre çıktı

TRT bir şekilde TNS'de kendisini yüksek görürse TNS'ye geçecektir ve SBT tamamen bitirilecektir, bu olmazsa tahminen SBT'nin varlığı sürer ama biz bir süre sonra reytinglere ulaşamayabiliriz.

asıl tns nin ne olduğu belli değil 4 il ve 1040 kişi ben daha gerçekçi ölçerim tns den

Takas başlangıç sayısını ikide bir tekrarlamanın manası ne ? Biri resmi ve sonuçları denetlenen bir şirket, diğeri ise sonuçlara nasıl ulaştığı belli olmayan bir özel şirket, kıyaslamak manasız.

Tabi bu arada TNS ile ilgili de çeşitli haberler çıktı, onlar da değerlendirilmeli mutlaka ama ne olursa olsun sadece TNS bizim kıstasımız artık. Daha doğrusu bizim değil, TİAK üyesi tüm kanalların.

sbt eylüle kadar en güvenilir şirkettir eylülde tns nin vereceği sonuçlara bakrak yorum yapabiliriz
atv-stv-trt 1-kanal 7 ve diğer küçük kanalların nerdeyse hepsi sbt yi dikkate alacak eylüle kadr

sbt eylüle kadar en güvenilir şirkettir eylülde tns nin vereceği sonuçlara bakrak yorum yapabiliriz
atv-stv-trt 1-kanal 7 ve diğer küçük kanalların nerdeyse hepsi sbt yi dikkate alacak eylüle kadr

Emre rica ediyorum, SBT'ye en güvenilir şirket deme, buna o bahsettiğin kanallar bile inanmaz bence.

TNS'nin sonuçlarını da bize uyarsa kabul edeceğiz diye bir durum olamaz, Eylül'den itibaren ne yayınlarsa kabulümüz tabi hakkında kanıtlı iddialar olmazsa.

star inanmış-atv inanmış ki dizilerini bitirdiler tns yi beklmeeden.hakkında şimdiden iddaalar var eylüle gerek yok

star inanmış-atv inanmış ki dizilerini bitirdiler tns yi beklmeeden.hakkında şimdiden iddaalar var eylüle gerek yok

koyu kırmızı ve kalbim 4 mevsim gibi diziler bitti, bunlar sbtde ilk 100e giremiyodu tnsde zirvede olacak hali yok