İsteyen TNS'yi önemsesin, isteyen SBT'yi önemsesin, isteyen AGB'ye tekrar ölçtürüp onu önemsesin.
Sonuç olarak medya, resmi olanı yani TNS'yi önemseyecektir. Deneklerin seçildiği il sayısı zamanla artacaktır.(Gerçi denekler doğru seçilmedikten sonra 70 ilde ölçüm yapsalar ne yazar...)
asıl tns nin ne olduğu belli değil 4 il ve 1040 kişi ben daha gerçekçi ölçerim tns denTNS geldikten sonra diğer hiç bir şirketin önemi kalmayacak, bu ortada, bence yorum yazacaklar da TNS'ye göre değerlendirmede bulunsun, SBT ne idüğü belirsiz bir şirket, sadece resmi şirket yok diye yararlandık, bu böyle bilinmeli.
sbt ye baştan karşı çıkanlar istedikleri sonuçları verecek diye tns yi baştan kabullenmişler sbt resmi şirket olmamasına rağmen ona bakılarak programlar bitirildi tns asla tek ölçüm şirketi olarak kabulgörmeyecek
asıl tns nin ne olduğu belli değil 4 il ve 1040 kişi ben daha gerçekçi ölçerim tns den
sbt eylüle kadar en güvenilir şirkettir eylülde tns nin vereceği sonuçlara bakrak yorum yapabiliriz
atv-stv-trt 1-kanal 7 ve diğer küçük kanalların nerdeyse hepsi sbt yi dikkate alacak eylüle kadr
inşallah doğrudur bence atv de trt 1 in sistemini uygulamalıbu iş daha çzöülmedi tns de küçük kanallar dağılacak 4 kanal tns ye diğerleri sbt ye inanmak isteyecek kalıcı çözüm yok ortada şimdiden atv ve stv nin tns yi istemediğine yönelik haberlre çıktı
star inanmış-atv inanmış ki dizilerini bitirdiler tns yi beklmeeden.hakkında şimdiden iddaalar var eylüle gerek yokEmre rica ediyorum, SBT'ye en güvenilir şirket deme, buna o bahsettiğin kanallar bile inanmaz bence.
TNS'nin sonuçlarını da bize uyarsa kabul edeceğiz diye bir durum olamaz, Eylül'den itibaren ne yayınlarsa kabulümüz tabi hakkında kanıtlı iddialar olmazsa.
star inanmış-atv inanmış ki dizilerini bitirdiler tns yi beklmeeden.hakkında şimdiden iddaalar var eylüle gerek yok
koyu kırmızı ve kalbim 4 mevsim gibi diziler bitti, bunlar sbtde ilk 100e giremiyodu tnsde zirvede olacak hali yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?