kanald o saate ne koysa izlenir ama
eyvah düsüyorum dün okadar komiktiki gerçekten reytinglerin fazlasını hakkedio eser yenenler döktürüyor resmen çok sempatikti gerçekten
Asıl Muhteşem Yüzyıl'dan sonra ne koysan izlenir.
kanald o saate ne koysa izlenir ama
eyvah düsüyorum dün okadar komiktiki gerçekten reytinglerin fazlasını hakkedio eser yenenler döktürüyor resmen çok sempatikti gerçekten
Asıl Muhteşem Yüzyıl'dan sonra ne koysan izlenir.Kanal D'nin çarşamba bir üstünlüğü yok.
Muhteşem Yüzyıl'da Mustafa'ya neler olacak, çok merak ediyorum. İyice heyecanı arttı.
onda zehir yoktu sınamak için yapti sadakat testi yapti hürrem zeka fıskırıyor
Türk'ün Uzayla İmtihanı'nın her hafta düşeceği kesin gibi arkadaşlar, fazla ümide kapılmayın. Bu sezon sonunu görmesi zor.
Hayir dizinin ismi yanlis UZAYIN Turkle imtihani olacak))))))) hakikaten uzayin basina en kotu sey geldi Turkiyenin en kotu koedi senaristinin eline dustu))))) . dun uya kalmis sikintili bisekilde uyandim bir baktim tvde showtv acik kalmis ve uzay filmi var)))) bu kadar kotu bisey izlemedim ben hayatimda.
T.u.i nin dusme sebebi bu hafta 25dakika daha az cekilip daha fazla reklam girmesi diziye. ama dizi felaket bisey buna komedi demek tam bir komedi. yazik okadar uzay usttu kurmuslar
Çok doğru laf ettin. O diziye komedi demek komedi olur.Tayfun Güneyer'in komedisi olmuyor.
hiçte bile hattini bilde konuş sen çek bakalım uzay komediside görelim!!!Hayir dizinin ismi yanlis UZAYIN Turkle imtihani olacak))))))) hakikaten uzayin basina en kotu sey geldi Turkiyenin en kotu koedi senaristinin eline dustu))))) . dun uya kalmis sikintili bisekilde uyandim bir baktim tvde showtv acik kalmis ve uzay filmi var)))) bu kadar kotu bisey izlemedim ben hayatimda.
T.u.i nin dusme sebebi bu hafta 25dakika daha az cekilip daha fazla reklam girmesi diziye. ama dizi felaket bisey buna komedi demek tam bir komedi. yazik okadar uzay usttu kurmuslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?