28 Mart 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 7 29.2%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

• Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 5 20.8%
  • Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

• Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 3 12.5%
  • Flash Forward (ATV)

Oy: 1 4.2%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 2 8.3%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 1 4.2%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
kanald o saate ne koysa izlenir ama

eyvah düsüyorum dün okadar komiktiki gerçekten reytinglerin fazlasını hakkedio eser yenenler döktürüyor resmen çok sempatikti gerçekten

Asıl Muhteşem Yüzyıl'dan sonra ne koysan izlenir.
Kanal D'nin çarşamba bir üstünlüğü yok.

Muhteşem Yüzyıl'da Mustafa'ya neler olacak, çok merak ediyorum. İyice heyecanı arttı.

Bende Muhteşem Yüzyıl'ı severek izliyorum.çok heyecanlıyı haftaya süper bir bölüm bizi bekliyor

Reklam aralarında Türk'ün Uzayla İmtihanı'na baktım ama 5 dk olsa bile dayanamadım diziye sebeplerinden biri her konuşmaya devamlı gülme efekti koymalarıydı.çok beğenemedim açıkçası vasat bir dizi olmuş.

kuzey güney hafif düşüş yaşasada oranları gayet iyi sakarya fırat baya yükselmiş.türk ün uzayla imtihanı nın reytingleri bence çok iyi 5 reyting alıyo

Muhtesem yuzyilda hurrem mustafa savasi basladi yani entrika geri dondu ve tabiki reytinglerde
))))) daha mustafa sancaga cikmadan entrikanin baslamasi sacma olmus. eger hurrem dizideki kadar kotuyse kadin niye vakif kurmus sacmalik burda basliyor. burdan bakinca bile dizinin kurgusununda tarihle alakasinin olmadigi mantiksiz oldugu ortaya cikiyor. iki hafta once yazdim cihangir mustafayi cok seviyor cunku mustafa olunce cihangir uzuntusunden oluyor... tabiki mustafa iksirden olmeyecek her zamanki gibi hurrem yaptigi entrikadan donecek mustafanin cihanhire ilgisini gorunce iksirin panzehirini veri verecek. klasik muhtesem senaryosu isit isit ayni geyigi ver
)))))

Son düzenleme:
Muhtesem yüzyıl yükselişe gecmis ama az bı oranla..
Kuzey Güney hafif dussede oranları yine güzel.
Turkun uzayla imtni çok şaşırttı beni daha az bı oran bekliyorum.. Şaşırdım.

Bu arada muhteşem yine ab de obgzk geçemedi
))))))
))

oh t.u.i çok büyük düşüş yaşamamış

t.u.i izledim yükselir sanmıştım güzel fragman çıkardılar ama 8 - 9.sıralara inmiş komedide macerada vardı bu böümde ne güzel dünyaya dönecekken karadeliğe yakalandılar gidemediler ablanlara geldiler eyvah düşüyorum izledim bide

Türk'ün Uzayla İmtihanı'nın her hafta düşeceği kesin gibi arkadaşlar, fazla ümide kapılmayın. Bu sezon sonunu görmesi zor.

Türk'ün Uzayla İmtihanı'nın her hafta düşeceği kesin gibi arkadaşlar, fazla ümide kapılmayın. Bu sezon sonunu görmesi zor.

Hayir dizinin ismi yanlis UZAYIN Turkle imtihani olacak
))))))) hakikaten uzayin basina en kotu sey geldi Turkiyenin en kotu koedi senaristinin eline dustu
))))) . dun uya kalmis sikintili bisekilde uyandim bir baktim tvde showtv acik kalmis ve uzay filmi var
)))) bu kadar kotu bisey izlemedim ben hayatimda.

T.u.i nin dusme sebebi bu hafta 25dakika daha az cekilip daha fazla reklam girmesi diziye. ama dizi felaket bisey buna komedi demek tam bir komedi. yazik okadar uzay usttu kurmuslar

Çok doğru laf ettin. O diziye komedi demek komedi olur.
Tayfun Güneyer'in komedisi olmuyor.

Çok doğru laf ettin. O diziye komedi demek komedi olur.
Tayfun Güneyer'in komedisi olmuyor.

Tayfun guneyerde bunu farettiki insanlari zorla guldurmek icin diziye gulme efekti koydurmus
)))) baska turlu insanlarin gulmesi imkansiz sanirim
)))))

tayfun guneyer adanalinin 1. sezonundan sonra duzgun bi ise imza atamadi arada turk mali tutar gibi oldu ama oda kisa surede batti. ama hala tayfun guneyere is yaptiriyorlar ilginc olan bu. adam gitsin bi dinlensin (mumkunse 10 sene buyusun) sonra gelip dizi yapsin
)))))

Muhtesem Yüzyil iki grubtada rakiplerine fark atarak zirveye oturmus.

Kuzey Güney gecen haftaya göre düsmüs olsada MY nin karsisinda iyi direniyor.

Sakarya Firat iki grubtada yükselmis buna cok sevindim. Insallah haftaya yine 6 Reytingi bulur.

Cocuklar Duymasin bu zorlu günde iyi direniyor helal olsun.

TUI ikinci bölümü ile düsüse gecmis bu düsüs haftayada devam edecektir.

Kurt Kanunu Total de 95. Olurken AB de gecen hafta 51. Olmasina ragmen bu hafta ilk 100 e girememis.

m.yüzyıl özeti iki katagoridede

uzay mekigini geçti

türkün uzayla imtihanı ve kuzey güneye bakmaya çalıştım... türkün uzayla imtihanı bu bölümde daha iyiydi.. kuzey güneye pek fazla bakamadım.. o yzden yorum yapmak istemiyorum..

hiçte bile hattini bilde konuş sen çek bakalım uzay komediside görelim!!!