28 Kasım - 4 Aralık 2016 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
58,914
Puanı
1,060
2.lik iyiydi aslında zirve nerden çıktı.
Ah Çiğdem biraz daha niye yazmadım.s.s

yok artik 400 kusurmu ??? suan tek 4 göruyorum gerisi görunmuyor mobilden. ilk 5te olmamayi umut etmistim. gecen hafta 4 tane oylama olunca cokta sasirmamak gerek. neyse bir önceki haftaya göre 50% azalma var. buda birsey

burdan 4. itirafi yapan arkadasa tekrar el salliyorum. kiskanmis gecen haftaki birinciligimi galiba. rahat olsun. azaltttim kaliteli dolu dolu mesajlarimi

@Bully bence bu listede hata var
imkansiz. sen bugunki mesajlaridami ekledin ?? ben gecen hafta basi 4100 civari mesajim vardi. dunde 4440 falandi. nasil oluyorda 472

@Bully bence bu listede hata var
imkansiz. sen bugunki mesajlaridami ekledin ?? ben gecen hafta basi 4100 civari mesajim vardi. dunde 4440 falandi. nasil oluyorda 472
Benlik bir durum yok ya sonuçları sistem hesaplıyor, her hafta başında güncelleniyor. Belki fazladan bir gün alıyordur, mesela aradaki Pazar günü iki haftayı da kapsıyor olabilir,

Benlik bir durum yok ya sonuçları sistem hesaplıyor, her hafta başında güncelleniyor. Belki fazladan bir gün alıyordur, mesela aradaki Pazar günü iki haftayı da kapsıyor olabilir,
tamam ozaman dogru cunku ben o pazar baya yazdim. ve gecen hafta 330 civarlarindaydi mesaj sayim.

2.lik iyiydi aslında zirve nerden çıktı.
Ah Çiğdem biraz daha niye yazmadım.s.s
İlk önce Çiğdemi geç sen. Baksana beni korumak için 2.likte siper olmuş
koltuk sallanıyor koltuk
son hızla geliyorum
hahah ay yinemi siz beee

survivorda destere ile sokak sanatinin arasında kalıp durdum zaten @Bully planlı bir şekilde listeyide öyle bir ayarlamışkı ayoll yine sokak sanatıyla desterenin tam arasına koymuş beni

İlk 15'te kalmak kış standartlarında yeter. Sana da tebrikler.
@Çiğdem-

Her zaman ben tepede oldum burda da @Bully farkını göstermiş geride olan yine @destere olmuş.

İlk 15'te kalmak kış standartlarında yeter. Sana da tebrikler.
@Çiğdem-

1. benim be niye Çiğdem'i tebrik ediyorsun.