28 Kasım 2014 Cuma Reyting Sonuçları

videoya çekip paylşsaydınız cnm tüm türkiye sizi konusurdu sosyal medyada
Aklima gelmemisti ama gelecek hafta elbet yine böyle bi sahneyle karşılaşirim her bölüm her sahne böyle çünkü o zaman cekerim

@*YıldırıM* in paramparcasindada cam kirma sahnelerini yapmak istiyoruz ama annem kızar diye kiramiyoruz

en azından bu forumda paylaşırsın komik kısmına konu açarsın biz yabancı değiliz cnm 😉
cam kırmamı hahaha yok yok öyle birşey yapmayın anneniz o kırdığınız camdan atar vlla sizleri aşşağıya

Olabilir denk gelirsem yaparım

Aynen iste o yüzden Nurgulun yerinde olmak isterdim ne guzel kiriyor camı

helal olsun rıza babaya 2.liğe yerleşmiş

karagül yine 11 i geçmiş tebrikler
gg iyi gitmiş
medcezir eskiye uzak
beyaz show iyi gitmiş

Karagül bu sezon efsane oranlar almaya devam ediyor. Sonunda ABC1'dede 10+ yapmış.

Medcezir fena gitmemiş.

Güldür Güldür her zamanki gibi gitmiş.

Arka Sokaklar sonunda 2.liği gördü. Galiba bu sezon ilk.

Kel Alaka kötü gidiyor. Gün değişimi şart gibi. Güldür Güldür ile karşılaşmamalı.

Bu aralar düşen düşene haklısın valla

Evt destere ile biraz muhabbeti azaltıcam bende fark ettim

Karagule tebrikler
Medcezirin fragmani guzeldi ben yukselir dusunuyordum ama her iki grupta 3 olmus

Karagül'e tebrikler tüm gruplarda rahat bir şekilde zirvede. Ayrıca TOTAL ve ABC1 gruplarının en çok izlenen dizisi. Çok başarılı gerçekten dizi.

Medcezir'den yükseliş bekliyordum. Özellikle A/B'de. Üçüncülük yakışmıyor dizime.

Arka Sokaklar yükselişe geçmiş ve TOTAL'de 2.sırada yer almış tebrikler.
Yalnız A/B izleyicisi terk etmiş diziyi.

Güldür Güldür Show çok iyi gitmiş.

Dikmen'den böyle çöküş beklemiyordum. ATV daha ne kadar dayanacak bakalım

Beyaz Show A/B ve ABC1'de çok başarılı ki dünkü bölüm de çok eğlenceliydi. Tebrikler.

Yeşil Deniz ABC1'de 3 reytingi geçmiş yine tebrik ederim dizi iyi gidiyor kanalına göre.

Alemsin sen @cookies ne istedin kardeşinden . Dizidekiler gibi bağırmamışsınızdır inş. yoksa komşular çıkmıştır yukarı
O bölümü izleyemedim meraklandırdın beni şimdi

Karagül süper oranlar almış totalde rakipleri KARAGÜL'ün aldığı oranların yarısını alamamış neredeyse

Alemsin sen @cookies ne istedin kardeşinden . Dizidekiler gibi bağırmamışsınızdır inş. yoksa komşular çıkmıştır yukarı
O bölümü izleyemedim meraklandırdın beni şimdi
Bagirdik Bagirdik ama annemler bile gelip bakmadilar napiyor bunlar diye eh tabi alistilar bizim halimize

Ayrica o beni itti ben onu degul