28 Kasım 2011 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kanıt (Kanal D)

• Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 3 21.4%
  • Yok Böyle Dans (Show)

Oy: 2 14.3%
  • Al Yazmalım (ATV)

• Bir Ömür Yetmez (Star)

Oy: 1 7.1%
  • Bir Kadın Tanıdım (TNT)

• Mor Menekşeler (TRT 1)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

Oy: 4 28.6%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kalbim Seni Seçti - FİNAL (ATV)

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Sonuçlar belli oldu.

Arka Sokaklar alışıldığı gibi zirvede. Özeti ve haber öncesi tekrarıyla birlikte dizi, totalde ilk 4 sıranın 3'ünü kapatmış!

Yer Gök Aşk, totalde 2.olarak başarısını sürdürürken A/B'de Yok Böyle Dans'a az farkla geçildi.

Yok Böyle Dans, Acun'un diğer yapımlarına göre epey kötü gidiyor. Özellikle totalde ilk 10'a bile giremedi yine!

Al Yazmalım, iki grupta da 10 shareyi geçmesine rağmen ilk 10'a giremedi.

Kanıt, yüksek oranlar alarak başarısını sürdürdü.

İlk bölümüyle bekleneni karşılayamayan Bir Ömür Yetmez, bu hafta A/B'de yükselişe geçerek 12.olmasına rağmen totalde ancak 35.olabildi!

Bu yazın en çok izlenen dizilerinden biri olmasına rağmen kış döneminde büyük düşüş yaşayan Kalbim Seni Seçti ise vasat reytinglerle ekranlara veda etti.

Son düzenleme:
Yer Gök Aşk[/B] ve Yok Böyle Dans'ı izledim
[/SIZE][/COLOR][/FONT]

Arka Sokaklar total'de geçen haftaya göre çok ufak yükselmiş ab'de de düşmüş ama yine de çok iyi oranlar alıyor...

Yer Gök Aşk iki gruptada çok küçük bir düşüş yaşamış ama Fox için mükemmel reyting alıyor...Geçen seneye göre rakipleri artmasına rağmen istikrarını sürdürüyor...

Yok Böyle Dans show tv ortalamasına göre iyi reyting alıyor bence. Nasıl olsa reyting sıkıntısı yok Acun'un programlarının...

Al Yazmalım iki gruptada 4 reytingi geçerek kanalını sevindirmiş...

Kanıt gününe ve saatine göre mükemmel reyting alıyor...

[TABLE="class: cms_table_rating"]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]BIR OMUR YETMEZ[/TD]
[TD]STAR[/TD]
[TD]20:30:01[/TD]
[TD]1:32:36[/TD]
[TD]4,35%
[/TD]
[TD]10,86%

[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]35
[/TD]
[TD]BIR OMUR YETMEZ
[/TD]
[TD]STAR[/TD]
[TD]20:30:01[/TD]
[TD]1:32:36[/TD]
[TD]2,05%[/TD]
[TD]5,14%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Çok İlginç Total Ab Arasi ucurum gibi

[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]62[/TD]
[TD]BIR KADIN TANIDIM[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD]20:52:44[/TD]
[TD]1:37:41[/TD]
[TD]1,16%[/TD]
[TD]2,95%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bu diziyi izlemenizi tavsiye ederim.Bakın Tnt düşük olmasının sebebi her evde çekmiyor bizde çekmiyordu uydu taktırdık ve şimdi çekiyor.Tnt bakımında fena reyting almamış bu günde

ya ben arka sokakları izliyorum başladığı ilk günden beri görüntü yünetmeni değiştirdiler herhalde çok sıkılıkla zoom yapıp duruyor be kardeşim bu nedir allah aşkına adam konuşurken surata zoom yapıp tekrar geri çekiyor falan ben bundan hiç hoşnut değilim yani bu nedir böyle sürekli de olmaz ki ama ha bire zoomluyorlar hiç de güzel durmuyor bilmiyorum sizler ne düşünüyorsunuz. .

Arka Sokaklar alışıldığı gibi zirvede.
FOX'un reyting rekortmeni dizisi YER GÖK AŞK yine çok iyi gitmiş.
Arka sokaklar'ın özeti ve tekrarları da çok çok iyi gitmiş!
M.ALI BIRAND''LA KANAL D ANA HABER günün en çok izlenen ana haberi olmuş.
DENIZ YILDIZI totalde çok çok iyi gitmiş ve 7.olmuş. Bu dizi yine eskisine dönmüş gerçekten tebrikler valla xD

gerisini konuşmaya gerek yok zaten xD

Bu dizi başarılı olamaz kadrosu çok değişik ve iğrenç

''Merak etme zaten bu dizi Çok yakında biter!
'' zaten gereksiz bir diziydi.

al yazmalim gerçekten güzel ve kaliteli bir yapim. Ama o günde dizi çok harcaniyor.eğer karşisinda güçlü rakipleri olmasaydi eminim bu dizi %6-8 arasi reyting alirdi!
Yok böyle dans orta derecede.ama yine de pazartesi için show'u sevindirmiş ggerçekten de

kanit gününe göre saatine göre iyi ama daha da iyiydi eskiden çok az düşüş var!

[TR]
[TD]95[/TD]
[TD]FOX ANA HABER BULTENI (GECE)[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]25:24:25[/TD]
[TD]0:35:25[/TD]
[TD]0,64%[/TD]
[TD]10,65%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]88[/TD]
[TD]FATIH PORTAKAL ILE CALAR SAAT[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]6:45:01[/TD]
[TD]2:12:27[/TD]
[TD]0,72%[/TD]
[TD]11,01%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

shareleri kes varmısın yokmusun fazla

Arka Sokaklar bu haftada her iki gurbtada zirvede AB de orta karar reyting almis olsada Total de 9 Reytingi gecerek bence iyi reyting almis.

Yok Böyle Dans nedense Total de toparlanamiyor ama önümüzdeki haftalarda yarismaci sayisi azaldikca AB de zirveye yerlesecektir.

Star Tv nin yeni dizilerinden Bir Ömür Yetmez AB de idare etsede Total de berbat.

Kalbim Seni Sectinin Final Bölümü bence gayet güzeldi ama bu Diziyi Atv resmen harcadi diyebilirim.

Yer Gök Ask Fox Tv ye göre harika reytingler almaya devam ediyor.

Bir Kadin Tanidim ilk iki bölümü ile 44. sirada yer almisti dünkü Bölümü benim cok hosuma gitti ama dizi düsüse gecmis ve bu hafta 62. olmus bence bu dizi Kanal D de yayinlansa Kuzey Güney den basarili olurdu en azindan.

''Merak etme zaten bu dizi Çok yakında biter!
'' zaten gereksiz bir diziydi.
Ab de 12. olmuş total dede biraz toparlanırsa starı bu sene götürür nasıl gereksiz 😛
Ben Yer gök aşk Ve Al yazmalımı izledim al yazmalım hakkettiği yerde hiç değil bence daha iyi reytingleri hakediyor
Ya valla arko sokaklar artık midemi bulandırıyor yeter be bıkmıyorlarmı şu iğrenç diziyi izlemekten reytingleri böyle geliyorsa demekki izleniyor ama ben ne izlerim nede izletirim final olduğu günü bayram edebiliriz

Günlük dizi olarak BENİ AFFET MUHTEŞEM Bİ DİZİ YAVAŞ YAVAİ ARTIRIYO REYTİNGLERİNİ

Bu arada Yga senaristleri bi L.d. yede el atsın yoksa lale devri batacak bu gidişle :/

Ya bu arada kanıt total 18 abde 15inci olmuş neresi müthiş