28 Haziran Salı 2011 reyting tahminleri

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
21
Puanı
259
Arkadaşlar biliyorum. Reyting tahmini konuları 1 gün önceden açılır ama ben yine de açayım, dedim. 28 Haziran 2011 salı günü yayınlanacak programların reyting tahminlerini bu konu başlığı altından yaparsak sevinirim. Birazdan ekleyeceğim tahminlerimi... Ama önce bilmeyenler için TV'de bugün yayınlanacak programları verelim.

KANAL D:
20.00 - Öyle Bir Geçer Zaman Ki Sezon Finali -TEKRAR
22.45 - Kavak Yelleri - YENİ BÖLÜM

ATV
20.00 - Tövbeler Tövbesi - YENİ BÖLÜM
22.45 - Nihat Hatipoğlu Kandil Özel Yayını - YENİ BÖLÜM

STAR TV:
20.00 - Star Akademi KARAR - YENİ BÖLÜM
23.00 - Pişşti - YENİ BÖLÜM

SHOW TV
19.30 - Adını Feriha Koydum - TEKRAR
21.30 - Karakol - YENİ BÖLÜM

FOX
20.30 - Dinle Sevgili - YENİ BÖLÜM
21.50 - Derin Sular - YENİ BÖLÜM
23.15 - Gül ve Diken - YENİ BÖLÜM

EDIT: 28 Haziran 2011 Salı reytingleri tahminim:

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 2 grupta da zirvede yer alır tekrarıyla... Ama 4 reytingi geçemez.

Tövbeler Tövbesi yeni bölümüyle reytinglerde günün en iyi 2. dizisi olur. 3 reyting civarı alır.

Nihat Hatipoğlu kandil özel yayınıyla her iki grupta da ilk 10'da olur. İyi reyting yapan biri...

Dinle Sevgili TOTAL'de ilk 5'e, AB'de ilk 20'ye girer kesinlikle... FOX'u yaz boyunca sırtlar.

Pişşti yine gerilerde kalır iki grupta da... Ama ilk 35'i zorlayabilir bir sürprizle... Büyük ihtimalle yakında yayından kaldırılır bugün de kendini kurtarmaz ise...

Star Akademi - KARAR her iki grupta da ilk 15'e girer. Ama çok üstün bir başarı beklemiyorum henüz...

Gül ve Diken adlı yabancı dizi ilk 50'de olur. Ama çok iyi reyting alacağını sanmıyorum. Muhtemelen iki grupta da 35-45 arası sırada yer alır. Pek başarılı olamaz.

Kavak Yelleri iki grupta da İlk 5'te yer alır. Başarılı olur. Ama bence bitirilmeliydi çoktan...

Son düzenleme:
Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin tekrarı iki grupta da birinci olur.

Tövbeler Tövbesi ikinci sırayı zorlar.

Karakol A/B'de iyi gider ama totalde epey geride kalır.

Kavak Yelleri de çok iyi bir giriş yapar...

kavak yelleri yeni bölüm mü?facebook ergeni olacağım ama harbiden kabak yelleri be.

Miraç Kandili programları da iyi reytingler alır bence. :) Bu arada Samanyolu'nda Miraç Kandili programı var. :)

Kavak Yelleri efsane bir dizi olarak hatırlanacağı yerde hep kötü olarak hatırlanacak ne yazık ki... Zaten çok iyi reyting de alamıyor, bu kadar uzatmanın anlamı ne anlamıyorum :)

Kavak Yelleri bence de çok uzadı. :) Bir türlü bitirmediler...

Samanyolu yayın akışı çıkartıldı, 5 büyük kanalda ne olduğu tahmin için daha önemli. :) Ayrıca kendi tahminlerimi ilk mesaja ekledim. :)

Son düzenleme: