28 Haziran 2016 Salı Reyting Sonuçları

YALANCI BAHAR ın BENİMSİN reklam aralarında fragmanlarını izlemekle yetinebiliyorum sadece.. Yayın saati bana uygun değil
Artık netten seyredicem SIRF YAKIŞIKLIM İÇİN 😉 BEN DE Mİ PROFİL FOTOM YAPSAM FENA KISKANDIM DA
BENİMSİN dizisi HARİKA MUHTEŞEM BİŞİ YAA HER GÜN TUTKUNUYUZ VALLA 21:45 te KANAL 7 de.. 6-7 Yıldır KANAL 7 seyretmezdim ŞİMDİ İSE TEK SEYRETTİĞİM KANAL VE DİZİSİ 😉

Bizimkilerde Benimsin seyrediyor. Bende o fırsattan yararlanıp Aliayı izliyorum
Yalancı Bahar daha iyi bence. Saat 12 gibi tekrarı var

Semihten sonra reytingler düşer diyenlere Atakandan selam var [emoji2]

Survivorun reytingli iki ismi var biri Atakan diğeri ise Damla. Onlarda bu sonuçlar alındıysa bence final oylamasında düşüş yaşayacaktır.

Survivorun reytingli iki ismi var biri Atakan diğeri ise Damla. Onlarda bu sonuçlar alındıysa bence final oylamasında düşüş yaşayacaktır.
Düştü farkında değilsin heralde ABde 1 reytinglik düşüş var
Semihte yüzleşmede şov yaptı onu saymıyorsun

Orayı karıştıran Semih orda kavga ile reyting getiren Semih başka birşey olmadı. Ab kalite belirler
Aga gününü seveyim Ab kalite belirler falan deme zaten dandik bir sistem var üstüne Ab kaliteli oluyormuş.

Semihi, Damlanın karşısındayken gördük ne kadar reytingi olduğunu [emoji2]

Damla'nın ne reytingi olacak aga güldürme

Semihi saf dışı bıraktılar işte.Damla hayatta Semihi geçemezdi çünkü

Damla'nın ne reytingi olacak aga güldürme

Semihi saf dışı bıraktılar işte.Damla hayatta Semihi geçemezdi çünkü

Semih birinci, damla ikinci olunca Acuna lafın yoktu hayırdır adamın gidince mi Acun haksızlık yapmaya başladı [emoji2] ayrıca reytingi yok dediğin Damla, istediğin bahaneyi bul Semihe tekmeyi koydu bu kadar basit.