FOX dizilerden kazandığı parayı sana mı veriyor? Ya da FOX'un ortağı mısın da seviniyon sana neBu sene bize maşallah, FOX'um sonunda değer görüyor. Çok mutluyum. Benden mutlusu yoktur, net.
FOX dizilerden kazandığı parayı sana mı veriyor? Ya da FOX'un ortağı mısın da seviniyon sana neBu sene bize maşallah, FOX'um sonunda değer görüyor. Çok mutluyum. Benden mutlusu yoktur, net.
Son dizisi tutmadı, bu diziden de ümidim yoktu ama ikinci bölümü beklediğimden iyi çıktıBahadır Özdener farkı diyebilir miyiz ?
Son dizisini kendisi yazmadı, tutmaması gayet doğalSon dizisi tutmadı, bu diziden de ümidim yoktu ama ikinci bölümü beklediğimden iyi çıktıRaci'nin senaryoda eli varsa şaşırmam.
Her şey para değil canım. Gönülden bağlıyım ben en baştan beri FOX'uma.FOX dizilerden kazandığı parayı sana mı veriyor? Ya da FOX'un ortağı mısın da seviniyon sana ne
Valla öylesin 😃
Valla öyle Fox iyi gidiyor ☺️Bu sene bize maşallah, FOX'um sonunda değer görüyor. Çok mutluyum. Benden mutlusu yoktur, net.
Bazıları her şey para sanıyor, en çok buna üzülüyorum. 😉Valla öylesin 😃
------
Valla öyle Fox iyi gidiyor ☺️
Bencedee herşey para değil Gönül bağı vardır buj6 unutmamak gerekBazıları her şey para sanıyor, en çok buna üzülüyorum. 😉
Çoğu FOX'um bu sezonda kötü gidecek dediler, ondan bunların karın ağrıları. 😉 Ama Allah'ım büyük.Bencedee herşey para değil Gönül bağı vardır buj6 unutmamak gerek
Foxun sevindiğini düşünmüyorum ben. sürüsüne bereket dizisi sırada bekliyor çünküÇoğu FOX'um bu sezonda kötü gidecek dediler, ondan bunların karın ağrıları. 😉 Ama Allah'ım büyük.
Sırada Kader bağları var umarım oda iyi gelirÇoğu FOX'um bu sezonda kötü gidecek dediler, ondan bunların karın ağrıları. 😉 Ama Allah'ım büyük.
Çok dizisi kalmadı diye biliyorumFoxun sevindiğini düşünmüyorum ben. sürüsüne bereket dizisi sırada bekliyor çünkü
Foxun sevindiğini düşünmüyorum ben. sürüsüne bereket dizisi sırada bekliyor çünkü
Sezon öncesi 10'a yakın dizi sipariş etmiştiÇok dizisi kalmadı diye biliyorum
Eline ne geçti şuana kadar peki?Her şey para değil canım. Gönülden bağlıyım ben en baştan beri FOX'uma.
Ben hiç bir zaman kötü gidecek demedim lafı kendine göre çevirme senin bu hallerine sadece gülüyorumÇoğu FOX'um bu sezonda kötü gidecek dediler, ondan bunların karın ağrıları. 😉 Ama Allah'ım büyük.
Kesin öyledir.Eline ne geçti şuana kadar peki?FOX'un umrunda bile değilsindir
Ben hiç bir zaman kötü gidecek demedim lafı kendine göre çevirme senin bu hallerine sadece gülüyorum.
O kadar varmıydı ya🤣ne bilim saymadım hiç🤣Sezon öncesi 10'a yakın dizi sipariş etmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?