'uyarlama' aşkım bu bize özgü 'uyarlama' !! Ülkeden ülkeye toplum dan topluma değişiyorKesinlikle varoş. :Â
Shameless de yiyecekleri vardı hiçbir zaman olmamazlik olmadı ama bunlar süte şu karıştırıyor.
Kanatsız Karılar Kırgın Çiçeklerin çeyreği bile olamaz kalitedeBizim Hikaye kendisine güzel kitle edindi. Vatanım Sensin gelene kadar iyice sağlamlaştırır, VS'nin çok geç başlamasından dolayı belki liderliği bile bırakmayabilir.
Kanatsız Karılar pardon Kuşlar ikinci Kırgınlar dedim dedim inanmadınızNeyse Ekim'den sonra o da hak ettiği gibi 3 reyting seviyesine düşecek
Siyah İnci klişenin dibi olduğu için tutmamış, Ver Elini Aşk'ın akıbeti de senaristlerin bir önceki dizisi olan Şahane Damat gibi olacak
haklısın ikiside kalitesiz klişenin dibiKanatsız Karılar Kırgın Çiçeklerin çeyreği bile olamaz kalitede
Senin bu güne kadar izlediğin tümüne bedel Kırgın Çiçeklerhaklısın ikiside kalitesiz klişenin dibi
aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış seninkide o hesapSenin bu güne kadar izlediğin tümüne bedel Kırgın Çiçekler
Olsun insan bi sevisir. Tek başına kendisini tatmin edenlerin adını yazamıyorum ceza alırım diye'uyarlama' aşkım bu bize özgü 'uyarlama' !! Ülkeden ülkeye toplum dan topluma değişiyor
Bak Yıldırım cim sen de Gay sin ben de ama seninle aramızda ki fark bu ! Bilmem anladın mı ? Forum anlamissa ne mutlu bana.. yani demek istediğim bizleri ve bizim gibi olanları insanlar senin bu yazina göre değerlendirme sinler.. çünkü böyle bir şey yok!!Olsun insan bi sevisir. Tek başına kendisini tatmin edenlerin adını yazamıyorum ceza alırım diyeonu yapar ama bunlar çok namuslu bana göre degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?