28 Eylül 2017 Perşembe Reyting Sonuçları

Umarım siyah inci daha da çakılır....Bu tarz klişe diziler artık almasın reyting zaten....

Siyah inciy böyle beklemiyordum ben şaşırdım Bizim Hikaye ve Kanatsız kuşlar gibi sevilen diziler karşısında olmadı sanırım😉

Bizim Hikaye kendisine güzel kitle edindi. Vatanım Sensin gelene kadar iyice sağlamlaştırır, VS'nin çok geç başlamasından dolayı belki liderliği bile bırakmayabilir.

Kanatsız Karılar pardon Kuşlar ikinci Kırgınlar dedim dedim inanmadınız
Neyse Ekim'den sonra o da hak ettiği gibi 3 reyting seviyesine düşecek

Siyah İnci klişenin dibi olduğu için tutmamış, Ver Elini Aşk'ın akıbeti de senaristlerin bir önceki dizisi olan Şahane Damat gibi olacak

Kanatsız Karılar Kırgın Çiçeklerin çeyreği bile olamaz kalitede

'uyarlama' aşkım bu bize özgü 'uyarlama' !! Ülkeden ülkeye toplum dan topluma değişiyor
Olsun insan bi sevisir. Tek başına kendisini tatmin edenlerin adını yazamıyorum ceza alırım diye
onu yapar ama bunlar çok namuslu bana göre degil

Olsun insan bi sevisir. Tek başına kendisini tatmin edenlerin adını yazamıyorum ceza alırım diye
onu yapar ama bunlar çok namuslu bana göre degil
Bak Yıldırım cim sen de Gay sin ben de ama seninle aramızda ki fark bu ! Bilmem anladın mı ? Forum anlamissa ne mutlu bana.. yani demek istediğim bizleri ve bizim gibi olanları insanlar senin bu yazina göre değerlendirme sinler.. çünkü böyle bir şey yok!!