28 Eylül 2015 Pazartesi Reyting Tahminleri

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
128521.jpg

Reyting Tahminleri Yarışması yeni sezonunu yeni kurallarıyla açıyor. Yarışmaya dahil olmak isteyen arkadaşlar bugün son gün. Yarışma hakkında bilgi edinmek için ;
https://fav10.net/forum/threads/reyting-tahminleri-yarışması-geri-dönüyor-yeni-format.250394/

NOT : Tahminlerinizi @mrt-06 ve benim dahil olduğumuz özel konuşmalara göndermelisiniz. Konu üzerinde paylaşırsanız ne kadar puan aldığınız açığa çıkar ve yarışmacılar cumartesi günü elemede puanlarınıza göre sizleri eleyebilir.

İşte tahminini yapacağımız yapımlar ve katsayıları ;
  1. Paramparça (Star TV) : TOTAL Katsayısı - 5 , AB Katsayısı - 5 , ABC1 Katsayısı - 5
  2. Kırgın Çiçekler (ATV) : TOTAL Katsayısı - 6 , AB Katsayısı - 6 , ABC1 Katsayısı - 6
  3. Güneşin Kızları (Kanal D) : TOTAL Katsayısı - 5 , AB Katsayısı - 5 , ABC1 Katsayısı - 5
  4. Yeşil Deniz (Trt 1) : TOTAL Katsayısı - 4 , AB Katsayısı - 4 , ABC1 Katsayısı - 4

başlık "sonuçları" değil "tahminleri" olacaktı sanırım. :A

bugün içinde yollarım tahminlerimi.

Nasıl tahmin edicem bir örnek verseniz. :X Ben anlamamışdımda :X

Tahmini yapılacak olan yapımların hepsinin her kategorideki tahminini yapacaksın. Mesela Paramparça TOTAL 6 AB , AB 6.20 , ABC1 7 gibi. Eğer tahminin gerçek sonuçlara 0.50 reyting yakınsa puan alıyorsun. Mesela Paramparça'nın katsayısı bugün 5. Sen iki gruptaki tahminini bilirsen 2.5=10 puan alacaksın. :)

Tahmini yapılacak olan yapımların hepsinin her kategorideki tahminini yapacaksın. Mesela Paramparça TOTAL 6 AB , AB 6.20 , ABC1 7 gibi. Eğer tahminin gerçek sonuçlara 0.50 reyting yakınsa puan alıyorsun. Mesela Paramparça'nın katsayısı bugün 5. Sen iki gruptaki tahminini bilirsen 2.5=10 puan alacaksın. :)

Mesela Totalde, AB'de ve ABC1'de hangi dizinin ne kadar reyting alacağını tahmin edeceksin. Misal

TOTAL
KÇ 8,05
GK 5,95
Paramparça 6,15
Yeşil Deniz 2 gibi diğer grupları da öylece yazacan.
Çok teşekkür ederim anladım. :) :)

Tahminini gönderen arkadaşlar ciddiye almasın hepinizi etiketledim :)

Arkadaşlar yeterli katılım olmazsa yarışma iptal olur. Anlamadığınız yada zorlandığınız birşey varsa sorabilirsiniz. Bu mesajı görenleriniz tahminlerini göndersin çünkü erteledikçe unutuluyor. İsterseniz özel konuşmalarınızı bizler başlatabiliriz. Yarışmaya katılmak isteyen başka arkadaşlar varsa hala katılım devam ediyor.

@*YıldırıM* ,@denizz19 ,@Aserat ,@Billy Kane ,@EnveR , @Felon ,@ozgur2113 ,@Samanyolu24 ,@ÇaKıR10 ,@adımutlulukk , @Bully ,@Çiğdem- , @EFE UYSAL , @Harunnn60 ,@alperen blgr