28 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

28 Eylül Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Kanal d bi zamanlar 100 reyting alırdı pt 1de tabi o agbdeydi şimdi 40 zor alıcak

esir şehrin gözyaşları nasıl listede olmaz ya 15-20 dakika baktım gayet iyiydi

Şubat behzatı 90 la çarpar 80 e böler müthiş dizi

Kanal d bi zamanlar 100 reyting alırdı pt 1de tabi o agbdeydi şimdi 40 zor alıcak
Yeni Sezona 2 yeni diziyle girmiş ve yılların dizileriyle idare eden bir kanal olarak bence harika. Ayrıca TNS`de 13 geçen yapım yok. 7x13=91. 7 gün 13 alsa bile 100e ulaşamıyor. Ama iki grupta da zirve kesin

En yüksek zamanını diyorum pazartesi arka sokaklar 9 salı öbgzk 26 çarşamba 17 yaprak dökümü Perşembe 18 diğer üç gün 30a yakın alıyodu etti size 100 hadi o yapmazsa 90 95 kesin yapar

Yeni Sezona 2 yeni diziyle girmiş ve yılların dizileriyle idare eden bir kanal olarak bence harika. Ayrıca TNS`de 13 geçen yapım yok. 7x13=91. 7 gün 13 alsa bile 100e ulaşamıyor. Ama iki grupta da zirve kesin

Kanal D ortalama reyting:

Pazartesi : 4.85 (Sultan+Arka Sokaklar)
Sali: 8.64 (ÖBGZ)
Çarsamba: 5.01 (Kuzey güney)
Persembe: 4.79 (Veda)
Cuma: 9.01 (Yalan Dünya + Kayip Sehir)
Cumartesi: 5.55 (BBEB)
Pazar: 5.71 (BBEB ve UEK)

Aga şimdi şike yapamıyolar

Reytingleri görmeden geçer meçer yazmayın ab belli değil anlıklarda uçuk farklar yok

Bu arada Kayıp Şehir reklamsız yayınlanıyor...

Ben demiştim Yalan Dunya ile reklamla harcadi diziyi.Kayıp Şehir reklamsız suan bende acık.Sadık denilen oğlan Güneşi Gördüm deki gay oğlan gibi oda arka sokaklarin apaçilerine özeniyor.İçinde var demek istiyorlar

o ramazan ayındasydı

Biliyorum "varmıydı" diye sorulmuş.Bende örnekledim

---Ekleme---

Revan Kayıp Şehir şuan boşluktan izleniliyor.Hatta reklam bile vermiyor.Sen bile izlemiyorsun.Bkasana 25.sayfadan beridir okuyorum hep sen yazmişssin