28 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

28 Eylül Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Dila Hanım Starın emeklerinin karşılığını vermiyor. Eğer yükselmezse Star PT2`ye gönderir diziyi.
Babalar ve Evlatları da aynı şekilde. Starın bu yılki en büyük kozu Muhteşem Yüzyıl. Ardından Acun. Hayatımın Rolünün gün seçimi doğru yapılsa dizi A/B`de oranlarını korur. İşler Güçler ve 1 Erkek 1 Kadın da kaliteli ve reytingli komedileri.

Yalan Dünya totalde 2ci, A/B`de açık ara zirvede olacak
Huzur Sokağı da totalde birinci, A/B`de ikinci olacak.
Her iki diziyi tebrik ediyorum. Yalan Dünya Sezon Finaline göre oranlarını baya bi arttırdı. Ama reklam az olmalı ve gelecek hafta özet ile başlamalı. Özeti çok fazla izleniyordu dizinin. Ama A/B dizisi olduğu için reklamcılar fazla ilgileniyor

Yarın Alev Alev ve Karadayı iyi giderse totalde birinci olur Atv

- - - Ekleme - - -

Yalan Dünya artması normal o zaman sezon sonuydu ayrıca afk çok daha iyiydi huzur sokağı 3 reyting aşağısında afknın ayrıca hdede yok

Yarın Alev Alev ve Karadayı iyi giderse totalde birinci olur Atv
Alev Alev`den pek umudum yok. Ama Karadayı tutar bence. Ama gününe bağlı. Salı olursa şansı azalır. Pazartesi olursa zirve şansı var.
atv totalde 2ci olabilir. Ama Star ile kapışır. Star da ikinci olabilir. Hangisi olacaksa bir-birine yakın oranlar alır
Her iki grupta zirve Kanal D`nin olur. Fiyasko dizisi neredeyse yok. Bir tek Arka Sokaklar A/B`de çakıldı. 2 reyting alan başka dizisi yok
Star A/B grupunda atv`ye fark atarak 2ci olur

Yalan Dünya zaten Cumanın tek komedi dizisi olarak bilindi. A/B`de fark attı rakiplerine. Yalnız totalde de Huzur Sokağının peşinde. Her an yakalayabilir demedi demeyin

karadayıda umut yok erteleyip erteleyip duruyolar son yaz hayal kırıklıgı yarattı

huzur sokagi ise ciddi anlamda iyi gitti kvpsi çok iyi kim milyon iyi atv aslında totalde iyi ama ab grubunda 3.sırada olur dedigin gibi totalde zirveyi zorlucak gibi ama alev alev de hayal kırıklıgı yaratırsa totalde zirve zor

Fazla güvenme açık ara zirvede olmaz

ben onun alev alev için demiştim ayrıca karadayi ve alev alev 10 reyting alırsa toplamda atv totalde 1 olur bide çarşamba 4 reyting
Ne Karadayı ne de Alev Alev 10 alamaz. En Polüler dizi olan Muhteşem Yüzyılın bile totalde 10 aldığı dönemde Alev Alev hayatta alamaz. Tövbeler Tövbelisi gibi bir az sonra PT2`ye gönderirler

Yalan Dünya abde fark atamaz huzur sokağı geçen hafta 8 aldı bu hafta dahada yükseldi