28 Ekim 2024 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi - 30. Bölüm | TRT 1

Oy: 0 0.0%
  • Güzel Aşklar Diyarı - 6. Bölüm - FİNAL | Kanal D

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
10,459
Puanı
860
1716220215310-png.127005

sssaaa_1.jpg

1716220240253-png.127006

Kalpazan, tüm gruplarda azar azar da olsa derbiye rağmen yükselmiş ve Kızıl Goncalar gibi bir rakibin karşısında (ve ona zarar vererek) ne alabilecekse onu almış, önümüzdeki 4-5 bölüm önemli bir süreç yaşayacak, umarım tutar...

KG düşmesini sadece derbiye bağlayamayız daha 2 hafta önce şifresiz milli maça rağmen 8 almıştı, o yüzden düşüşünde az da olsa Kalpazan'ın da payı var...

Genel acidan bakarsak şuan sezonun prime time da iddalı kanalı show tv duruyor her gunu ilk 5 de yer alıyor buyuk tebrikler

kalpazan daha 4-5 haftaya kitlesi ile birlikde durumu belli olur

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Kızıl goncalar biraz ektiğini biçti. Fragman hareketsiz pr 0 sonuç ortada. Haftaya artar

• Beğendim
Maça rağmen yükselmeyi başaran tek dizi olan Kalpazan’ı tebrik ediyorum. Bu bir başarıdır. Diğer tüm diziler düşüş yaşarken böyle önemli bir maça rağmen yükseliş gerçekleştirmesi bir başarıdır.

Kızıl Goncalar sert bir düşüş yaşamış.

Kalpazan yükselmiş, bu oranlarla devam edebilirse 1 sezon kafası rahat olur. Uzak Şehir'in gelişiyle neler olacak bakalım

• Beğendim
Kızıl Goncalar'ım 2.65 reyting düşmüş, çok düşmüş. Resmen nazara geldik, haftaya yeniden artacağız ama çünkü tanıtım çok iyi. :Z:bhr:

Kalpazan 5.17'ye yükselmiş, büyük tebrikler. Devamı gelecek mi bakalım?

Güzel Aşklar Diyarı 1.18 reytinge kadar düşerek bitmiş, ekibe yeni işlerinde başarılar.

Karadut da çok kötü reyting alarak bitmiş, o ekibe de yeni işlerinde başarılar.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 3.85'e düşmüş. Daha da düşerse risk oluşturur.

• Beğendim
Kızıl Goncalar sert bir düşüş yaşamış.

Kalpazan yükselmiş, bu oranlarla devam edebilirse 1 sezon kafası rahat olur. Uzak Şehir'in gelişiyle neler olacak bakalım
Uzak Şehir Güzel Asklar Diyarindan çokmu reklami yapildi? Inanki Guzel Asklar Diyarindan daha kotu gidecektir ismiyle konusunda bir bağ yok kadroda zayif artik izleyci yemiyor izleyci artik en iddali isi istiyor ekranda

• Aynen
Reactions: Bully
2 bölümdür Kalpazan'ı göz ucuyla izliyorum. Tutar demek için erken ama 3 yeşil ok bayağı güzel görünüyor :)