- Reaksiyon puanı
- 28,125
- Puanı
- 1,059
Hep aynı şeyler sıktı.
Ne değişecek verecek cevabı olmayınca kolaya kaçıyor.Klasik cevap stilin. Değiş artık@Özgür
Hep aynı şeyler sıktı.
Ne değişecek verecek cevabı olmayınca kolaya kaçıyor.Klasik cevap stilin. Değiş artık@Özgür
Hep aynı şeyler sıktı.
Ne değişecek verecek cevabı olmayınca kolaya kaçıyor.
Koronayı da Melek isimli hanımefendi çıkardı kesin...@Aserat 8 ay sonra bu mesajıma sinir bozucu atmış
Ozamanlar Öğretmen dizisi için Sherlock ile birlikte bana laf atmışlardı ve reytingde Melek iyi alınca ben de bu mesajı atmıştım. Benim Adım Melek dizisini silmişlerdi foto kısmında.
Vay be gerçektende kimsenin ahı kimsede kalmıyormuş
Bu dizi hâlâ var ama Öğretmen bitiyor
Ekli dosyayı görüntüle 94369
@Tolstoyevski @MEnes @kerem @serhatt @Özgür @Angelica @xdragxx @Gerekli24 @slhttnmtl @hayret bi şey
Zirveyi almış zaten görmüyor musun.İzleyemesem de kalbim Sadakat'sizle. Yakında zirveyi alır inşallah.
Sanki arada 4,5 reyting varmış gibi konuşman epi topu 2 reyting var aralarında zirveyi alabilir bu kadar emin olma bence.Zirveyi almış zaten görmüyor musun.Total'de alması zor o yüzden buna şükredin.
Bal gibi de alacak, Mucize Doktor gibi 20 reytingden 7 reytinge düşmeyecek yami.Zirveyi almış zaten görmüyor musun.Total'de alması zor o yüzden buna şükredin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?