28 Ekim 2015 Çarşamba ABD Reytingleri

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
28 Ekim 2015 Çarşamba ABD Reytingleri

Supernatural.jpg

Çarşamba Gecesinin Reyting Sonuçları Belli Oldu.

Fox'un hit dizisi Empire ve ABC'nin hit dizisi Modern Family'nin yeni bölümleri bu hafta yayınlanmadığı için bir çok dizi bu hafta rahat bir nefes aldı.

Arrow yükseliş yaşayarak 1.0 reytinge yükseldi. Asıl önemli olay yılların eskitemediği Supernatural'dan geldi. Dizi 0.3 reyting artış yaşayarak 0.9 reytinge yükseldi.

The Black-ish 0.1 reyting yükselerek 1.9 reytinge yükseldi.

Chicago PD 1.5 reytinge yükselerek yoluna devam ediyor.

NBC'nin uzun yıllardır yayınlandığı Survivor 2.0 reytinge düşerek hayal kırıklığı yarattı.

Fox‘ta yayınlanan 2015 World Series gecenin galibi oldu.

İşte gecenin reyting sonuçları;

Reyting sonuçlarını öğrenmek için bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

@Çiğdem- Hadi yine iyisiniz bu sezonu da kurtardınız. :D

@destere
onlardadamı cumhuriyet bayramı niye empire la modern şey yayınlanmamış acaba ?
nasşville hangisiydi ya şu gazetecilerle ilgili dizi değil sanırım

@Çiğdem- in diziler boşlukta takla atmış 000.1 lik artışlarla rekor kırmışlar dağıtmışlar ortalığı :)

@GunesinOglu @cookies sizin arrow da muhteşem gitmiş 000000.3 lük artışla bayağı bir kas yapmış dizi :)

benim izlediğim dizi yine yok ?

şu mistik lora ya bakacaktım da fırsat bulamadım ?

@Çiğdem- in diziler boşlukta takla atmış 000.1 lik artışlarla rekor kırmışlar dağıtmışlar ortalığı :)

@GunesinOglu @cookies sizin arrow da muhteşem gitmiş 000000.3 lük artışla bayağı bir kas yapmış dizi :)

Fox'ta bir program yayınlanmış o yüzden olabilir. :D Modern Family ara vermiş olabilir hani bazı dizileri 1-2 haftalık ara verir ya bölümler hemen bitmesin diye. :D
@Çiğdem- in dizileri boşlukta atmış. :F

Fox'ta bir program yayınlanmış o yüzden olabilir. :D Modern Family ara vermiş olabilir hani bazı dizileri 1-2 haftalık ara verir ya bölümler hemen bitmesin diye. :D
@Çiğdem- in dizileri boşlukta atmış. :F
ama iki tane ağır top aynı anda yayınlanmamış bayram değil seyran değil arrow amı çalıştılar acaba ? :)

ilk bölüme bakacağım zaten .. her yeni dizinin genelde ilk bölümünü izlerim çoğu benlik çıkmaz ama bazen güzel şeyler yakalamak mümkün oluyor :)
aynen öyle her dizi bir şansı hak eder ben her yeni başlayan dizinin ilk bölümünü izliyorum beğenirsem devam beğenmessem kesiyorum biletini

@Çiğdem- Hadi yine iyisiniz bu sezonu da kurtardınız. :D

@destere
aaaa hayırrrrr boşlukta falan yükselmedi süeprnatural ve arrow alması gereken reytingleri almışlar özellikle süpernaturalın 11.yılında bile ayakta kalmasına çatlayıp patlasın @destere
:F:F:F

aaaa hayırrrrr boşlukta falan yükselmedi süeprnatural ve arrow alması gereken reytingleri almışlar özellikle süpernaturalın 11.yılında bile ayakta kalmasına çatlayıp patlasın @destere
:F:F:F
boş gündü konuyuda okumuyorsun empire ve modern family gibi iki dev yapım yokmuş diğer yapımlarda çekilmiş buna rağmen aldığınız artı 000000.3 gibi bir rakam :))

Empire ve Modern Family'nin yokluğu çoğu diziye yaramış, ama gelecek hafta her şey yine eski haline döner. :)