kaç sayfa yazdın ya da kelimeBen tezimi son 1 ay kala özensiz şekilde yaptım verdimBA gelmiştikasma
kaç sayfa yazdın ya da kelimeBen tezimi son 1 ay kala özensiz şekilde yaptım verdimBA gelmiştikasma
22 ya da 23 sayfa sürmüştü sanırım yanlış hatırlamıyorsam.kaç sayfa yazdın ya da kelime
ıyy ne kadan kolaymış bizim 90-100 sayfa ingilizce.ss22 ya da 23 sayfa sürmüştü sanırım yanlış hatırlamıyorsam.daha fazla da olabilir ama eksik değil
pis büyücü hep kara büyü yapıyon diğerlerine .ssbu hafta 3 dizim yayınlandı ve üçğe totelde 9 ar reyting ortalama
ertuğruluma, eşkiyama ve kırgın çiçeklere tebrikler 3 izide harika gidiyor
izlediğim 5 izide hafta içlerinin şampiyonu ayoll çatlayında patlayınpis büyücü hep kara büyü yapıyon diğerlerine .ss
ay senin diriliş über başarısız olmuş yine yurtdışında konusunu açıyomizlediğim 5 izide hafta içlerinin şampiyonu ayoll çatlayında patlayın
aaa sen ne halt yyorsan ye gece gece benim başıma iş açmaay senin diriliş über başarısız olmuş yine yurtdışında konusunu açıyomsen vadi konusuna cevap ver
Star'ını da nasıl korur.Hatırla Gönül iyi geri dönüş yaptı ama malesef iş işten geçti Star bu reytinglerin geleceğini bilse bitirmezdiPoyraz Karayel'e tebriklerEllerine sağlık @denizz19
Sanki bitirince iş bulcan.la okul 5 yıllık işte bu sene bitiyor
En iyisini yapıyorsun ben de saatlerimi verip haftalık reyting yapıyordum bir eline sağlık bile çok görülüyordu.
Adamın göndermeleri bile komikStar'ını da nasıl korur.
Sanki bitirince iş bulcan.
En iyisini yapıyorsun ben de saatlerimi verip haftalık reyting yapıyordum bir eline sağlık bile çok görülüyordu.
O senin komikliğin.Adamın göndermeleri bile komik
bu tipi kim beğensin@turkuazz @batuhankaralar @yaya39 @BesaleT @legolas9900 @Maskeli Fedai konuyu inceleyip beğenmemekte ne demek
@turkuazz @batuhankaralar @yaya39 @BesaleT @legolas9900 @Maskeli Fedai konuyu inceleyip beğenmemekte ne demek
Bırak şimdi oluru moluru beğenin çabuk emek hırsızları.Ben konunun oluruna baktım.
ben mobilden baktığım için beğenme tıklayamadım..daha doğrusu moblden programı kullanmak zor oluyor.mobilden tapatalk kullanınca zor oluyor çünkü..pc ye daha şimdi geçtim anca@turkuazz @batuhankaralar @yaya39 @BesaleT @legolas9900 @Maskeli Fedai konuyu inceleyip beğenmemekte ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?