28 Ağustos 2012 Salı Reyting Sonuçları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Ben Bilmem Eşim Bilir totalde farklı şekilde zirvede yer alırken A/B'de de 2. olarak başarısını sürdürdü.

Seksenler, A/B'de farklı şekilde zirveye yerleşti. Dizi totalde de yükselerek 2. olmayı başardı.

Bu yazın başarılı işlerinden olan Sudan Bıkmış Balıklar son dönemdeki düşüşünü sürdürdü ve sıralamada epey gerilerde kalmaya başladı.

Küçük Hesaplar, A/B'de biraz olsun toparlanmasına karşın totalde yine çok gerilerde kaldı.

İşte günün sonuçları:

Son düzenleme:
Sudan Bıkmış Balıklar 1 haftalık aranın ardından acaba yükselecek mi?
Kamuflaj yeni saatinde acaba nasıl gidecek?

Sonuçlar belli olmuş : Ben Bilmem Eşim Bilir totalde 6 reytingi geçerek zirvede ikinci sırada Seksenler var Sudan Bıkmış Balıklar yaz dizisi olduğunu gösterdi ve sert düşüş yaşadı ab grubunda ise Seksenler zirvede Ben Bilmem Eşim Bilir peşinde Sudan Bıkmış Balıklar nerdeyse Ayşe ile Alişan'a geçiliyormuş . Sudan Bıkmış Balıklar'ın iki hafta içinde final haberini alırız eğer devam etme kararı alınırsa İffet'in büyük hakkı yenilmiş olur .

Sonuçlar belli olmuş : Ben Bilmem Eşim Bilir totalde 6 reytingi geçerek zirvede ikinci sırada Seksenler var Sudan Bıkmış Balıklar yaz dizisi olduğunu gösterdi ve sert düşüş yaşadı ab grubunda ise Seksenler zirvede Ben Bilmem Eşim Bilir peşinde Sudan Bıkmış Balıklar nerdeyse Ayşe ile Alişan'a geçiliyormuş . Sudan Bıkmış Balıklar'ın iki hafta içinde final haberini alırız eğer devam etme kararı alınırsa İffet'in büyük hakkı yenilmiş olur .

SUDAN BIKMIS BALIKLAR SÜPER DİZİ AMA bi barıs bi ayrıl çok oldu günlük dizilerde bu taktik ise yariyor ama haftalık dizilerde yemior büyük risk çk iyi gitmis star ab ölü gününde bile ilk 20 ye yapımlarıyla doldurmus helal olsun

fox tv ilk 100e ab de 2 yapım sokmus haber bide dandik bisiy :d :d :d

Dün nolmuş ki bu kadar izlenmiş? Kavga mı ettiler Ayşe her erkekle oldugu gibi partneri Alişan'lada mı kavgalı ayrılacak?

Ab verisi;

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]12[/TD]
[TD]AYŞE & ALİŞAN[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]11:22:40[/TD]
[TD]11:43:44[/TD]
[TD]00:21:04[/TD]
[TD]2,20[/TD]
[TD]12,88[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dün nolmuş ki bu kadar izlenmiş? Kavga mı ettiler Ayşe her erkekle oldugu gibi partneri Alişan'lada mı kavgalı ayrılacak?

Ab verisi;

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]12[/TD]
[TD]AYŞE & ALİŞAN[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]11:22:40[/TD]
[TD]11:43:44[/TD]
[TD]00:21:04[/TD]
[TD]2,20[/TD]
[TD]12,88[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

denk gelmiştim Benzemez Kimse Sana'nın sunucusu vardı ve programda yapılan taklitlerin en iyilerini gösterdiler onun için reytingi yükselmiştir 🙂

Biz konuşurken yoktu :D Ben Bilmem Eşim Bilir başarısını sürdürmeye devam ediyor. Yarışmanın kışında başarısını sürdürüp sürdürmemesi merak konusu. Seksenler 12 Eylül'e doğru giderken oranlarını artırmayı başardı ve Totalde 2. Olup A/B'de 1. oldu. Sudan Bıkmış Balıklar düşmeye devam ediyor, dizinin yeni sezonda Pt-1'de devam etmesi çok zor. Küçük Hesaplar yükselişe geçmeyi başarmış, fakat bu yükselişi hala yetersiz. Stv'nin yeni programı Polis Hikayeleri geride kaldı.

Ben Bilmem Eşim Bilir ve Seksenler tam beklediğim gibi olmuş. Seksenler hak ettiğini almış. Akşam izledim gayet komik ve güzeldi be yaa :D

Öyle Bir Geçer Zaman Ki geldiğinde Sudan Bıkmış Balıklar ilk 10'a giremez diyordum o zaman kreys dalga geçiyordu benimle ama daha Öyle Bir Geçer Zaman Ki başlamadan ilk 10 dışında kaldı bile. Yine de PT2'de dizi sürer herhalde bir süre daha. :)

Salı günü Şampiyonlar Ligi günü olacağı için İşler Güçler + Sudan Bıkmış Balıklar Salı günü olabilir. :)

denk gelmiştim Benzemez Kimse Sana'nın sunucusu vardı ve programda yapılan taklitlerin en iyilerini gösterdiler onun için reytingi yükselmiştir 🙂

hımmm...Bu taktiklerini devam ettirirlerse ozaman Muge'yide geçerler...Malum bizim ülke sabah programlarında yarişma programlarının gösterilmesini çok seviyor..Bkz:Kuşum Aydın ve Seda Syayan (kaanl d'yken gelinim olurmusun zımpırtısı varken)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki geldiğinde Sudan Bıkmış Balıklar ilk 10'a giremez diyordum o zaman kreys dalga geçiyordu benimle ama daha Öyle Bir Geçer Zaman Ki başlamadan ilk 10 dışında kaldı bile. Yine de PT2'de dizi sürer herhalde bir süre daha. :)

Salı günü Şampiyonlar Ligi günü olacağı için İşler Güçler + Sudan Bıkmış Balıklar Salı günü olabilir. :)

BİSİYİDE UNUT ADMİN YA :d