Süper haber işte.@Yigitt Thé walking dead 2023 kadar devam edecek
Aa ne hiçi be babama soylerim reklamda gördüğümü alirAmerika da ergenlerin tercihleri reyting listelerinde yer bulmuyor. O akşam bölümü kaç kişinin izlediği değil, bu kişilerden kaçının 18-49 yaş aralığında olduğudur. Zira 18 yaşından küçüksen bir şey alacak paran yoktur, 49 yaşından büyük isen tüketim alışkanlıkların değiştirilemeyecek kadar kökleşmiştir. Yani reklam verenlerin gözünde bir hiçsin.
İnşallah.
Sen anticilerin gazına mı gelmişsin ne?
ben değil @Harunnn60 yapımcı açıkladı ilgi gördüğü sürece bu dizi bitmeyecekEn az 10 yıl daha devam eder @Çiğdem- Öyle diyordu
boşuna dememişler kötüye bişey olmaz diye daha çok yıllar çile çekeceğizben değil @Harunnn60 yapımcı açıkladı ilgi gördüğü sürece bu dizi bitmeyecek
@mrt-06 da büyüsüne kapıldı zaten süper dizimin
Yok film izleyeceğim bugün.Dinleme o totali sen.GoT'a daha başlamadın dimi.
Yok film izleyeceğim bugün.
Yerim belli, mekanım belli.Yok diyecektim ki. Eğer GoT'u izlerde beğenirsen Atacan'ın dediklerini izlemene gerek kalmaz çünkü GoT'u izleyen ancak sıkıcı bulan bir totoş o.Anlayacağın durumu analiz etmek için güzel bir fırsat sana. Nerede yer almak istersen.
CW düşmenısın yani.Yerim belli, mekanım belli.
Yani dediğin gibi olabilir.CW düşmenısın yani.Zaten TWD'yide izlemiyor bunlar.ss Çiko izliyorda oda Daryl için.
Yani dediğin gibi olabilir.
Bende Michonne için.
Yani olabilir evet.Maggie daha sevimli.Rick ryiside unutmayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?