Senin etiket ile dizi geldi aklımaMaç konuları sorunsuz bittiğine göre Teşkilat ve ardından YouTube üzerinden Deha dizisini rahat rahat izleyebilirim artık. Yetiştik.. @Dosi @emreemreu @Yakamoz-Asi @ahmetbey @Bully 😁😁😁
Şakir Paşa 3 reytingin altına düşmüş. Eğer oranlar bu ayarda devam ederse yeni sezon olunmaz. Dizi sürekli aralar veriyor, bu da kötü yansıyor oranlara.Teşkilat
Total: 7.98 (1)
AB: 7.07 (1)
ABC1: 8.21 (1)
Deha
Total: 3.26 (4)
AB: 2.53 (3)
ABC1: 2.97 (5)
Şakir Paşa Ailesi
Total : 2.95 (6)
AB : 3.60 (2)
ABC1 : 4.05 (2)
İşte yorumlar geldi. 😁Şakir Paşa 3 reytingin altına düşmüş. Eğer oranlar bu ayarda devam ederse yeni sezon olunmaz. Dizi sürekli aralar veriyor, bu da kötü yansıyor oranlara.
Deha’nın reytingleri sürünüyor. Nerden nereye.
Teşkilat yüksek oranlara sahip olduğu için düşüş yaşadığında bile iyi oranları var. 1 hafta yükseliyor diğer hafta düşüyor. Henüz üst üste kayıp verdiği zamanı olmadı. Sezonu iyi reytingle kapatacaktır. Ab grubunda iyi bir yükseliş yaşamış. Dizi 4 oranı üzerinde aldığı sürece devam edecektir.
Dün çok odaklı izleyemedim. Aksiyonu çok yoktu bana göre.
Teşkilat her türlü yeni sezonda zaten. Geçen seneki oranları alsaydı bu sezon bitebilirdi. Gelecek sezon da en kötü sene sonuna kadar devam eder. Şakir Paşa açıkçası her hafta yayınlansaydı reytingleri daha çok daha iyi olurdu. Kemik seyirci kitlesini bundan dolayı çok yükseltemedi ama bana nedense çok düşmezse Kirli Sepeti gibi şans verirler gibi geliyorŞakir Paşa 3 reytingin altına düşmüş. Eğer oranlar bu ayarda devam ederse yeni sezon olunmaz. Dizi sürekli aralar veriyor, bu da kötü yansıyor oranlara.
Deha’nın reytingleri sürünüyor. Nerden nereye.
Teşkilat yüksek oranlara sahip olduğu için düşüş yaşadığında bile iyi oranları var. 1 hafta yükseliyor diğer hafta düşüyor. Henüz üst üste kayıp verdiği zamanı olmadı. Sezonu iyi reytingle kapatacaktır. Ab grubunda iyi bir yükseliş yaşamış. Dizi 4 oranı üzerinde aldığı sürece devam edecektir.
Dün çok odaklı izleyemedim. Aksiyonu çok yoktu bana göre.