27 Nisan 2015 Pazartesi ABD Reytingleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,306
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Amerika'da Pazartesi reytingleri...

The Voice eski reytinglerini aratmaya devam ediyor.

Dancing with the Stars, The Voice karşısında oldukça iyi iş çıkarıyor.

2 Broke Girls ve Mike & Molly ikilisi bu hafta ciddi düşüş yaşadı. Sonralarında yayınlanmak üzere geri dönen Stalker da pek parlak başlangıç yapamadı. Galiba dizi iptale doğru gidiyor...

Fox'ta Gotham dönüş yaptığından bu yana 1.5 reyting seviyesinde devam ediyor. Bu seviye bu kadar yüksek beklentili bir dizi için hayal kırıklığı.

CW dizileri The Originals ve Jane the Virgin iyi performans sergileyemiyor. Gelecek sezon onayını iki dizi de çoktan aldı ama büyük ihtimalle CW yapacağı hamlelerle iki dizinin de yayın günü ve saatlerini değiştirecek.

Günün sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 RatingToplam izleyici
8.00 PMNBCThe Voice2.6/810.49
ABCDancing with the Stars2.0/613.22
CBS2 Broke Girls1.6/66.57
FOXGotham1.5/54.58
CWThe Originals0.5/21.2
8.30 PMCBSMike & Molly1.7/57.19
9.00 PMCBSStalker1.3/45.7
FOXThe Following1.2/33.46
CWJane The Virgin0.4/11.06
10.00 PMCBSNCIS: Los Angeles1.4/47.82
ABCCastle1.3/48.31
NBCThe Night Shift1.2/44.94

gotham kemikleşmiş seyircisine ulaşmış bundan sonrada düşmez artık :)

the originals ve jane the virgin çöküşte ama beni ilgilendirmiyor @Çiğdem- düşünsün kara kara :)

Gotham'ın reyting artışı sağlamasını beklerdim. Bölümler güzelleştiği halde reytinglerde yükselme yoksa sıkıntı var demektir.

Eskiden de 2 civarında gidiyordu hep ama birden 1.5 oldu kemik. :):)
kemikten kemiğe fark var:) biraz kemik erimesi yaşasada kalsiyum takviyesiyle(mesela barbara nın sahneleri bollaşırsa heyecan artarsa ) kemiği yine 2 civarına çıkarmak mümkün :)

Bates Motel'in reytingleride 0.7'ye sabit vaziyette. Kanalına göre iyi heralde. :) @OzaN
Çok iyi. Dizinin hiçbir zaman reyting sıkıntısı olmaz herhalde ama inşallah reyting alıyor diye 7-8 sezon falan yapmaya kalmazlar. Bana kalırsa en fazla 2 sezon dayanacak hikayesi var dizinin. :)

Çok iyi. Dizinin hiçbir zaman reyting sıkıntısı olmaz herhalde ama inşallah reyting alıyor diye 7-8 sezon falan yapmaya kalmazlar. Bana kalırsa en fazla 2 sezon dayanacak hikayesi var dizinin. :)
40'ar dakikadan 20 bölüm çok az bence. :)

Daha Norman'ın seri cinayetlerini izleyeceğiz. :)

Gelecek sezon bir şeyler yapılmalı ve dizilerin sezon finalleri bu kadar geç zamana bırakılmamalı. Amerikalılar, daha Nisan ayında ana akım kanallarda yayınlanan dizileri terk ediyorlar çünkü.